“Ξεσπάθωσε” ο Παπαδόπουλος

Super League 1 19 Αυγούστου 2018, 13:02

"Χείμαρρος" ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ επιτέθηκε σε ανθρώπους που είναι εκτός ομάδας και προσπαθούν με τις μεθόδους τους να βλάψουν τον ίδιο, αλλά γενικότερα και τον ηρακλειώτικο σύλλογο. Τόνισε, βέβαια, πως αυτό δεν τον ανησυχεί.

Αναλυτικά δήλωσε: «Έχω ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό. Μου δίνετε πάσα για πω μερικά πράγματα που θέλω. Έχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος, ξεφεύγει από το μπάτζετ. Έχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος δεν βάζει πλάτη για την ομάδα. Έχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος δεν προωθεί παιδιά από την ομάδα.

Για το μπάτζετ, θα πω ότι έχουμε ίσως το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Και μετά τα τελευταία γεγονότα, που έχουν γίνει σίγουρα είναι το μικρότερο μπάτζετ. Αν ήθελα να ξεφύγει το μπάτζετ, θα έκανα τρία χρόνια συμβόλαιο και όχι ένα. Και το έκανα για να βοηθήσω την ομάδα οικονομικά και εγώ και οι συνεργάτες μου.

Το δεύτερο είναι ότι δεν βάζω πλάτη. Αυτό ακούω από ανθρώπους που είναι εκτός ομάδας. Κάτι παραγοντάρες που είναι πάντα πίσω από τον ΟΦΗ και δεν φοβάμαι να το πω. Θέλουν πάντα να ελέγχουν και να βάζουν μικρά κουϊζάκια κάθε μέρα, για να ανησυχούν τον κόσμο του ΟΦΗ και εμάς.

Εμένα δεν με ανησυχεί αυτό. Και τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Το τρίτο είναι για τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Έχω πει ότι θα προωθώ παιδιά από τα τμήματα υποδομής και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνουν 4 παιδιά επαγγελματίες.

Και αυτό δεν το λέω τώρα, το έχω πει εδώ και ένα μήνα. Για να προωθηθούν αυτά τα παιδιά θέλουν δουλειά και μέσα από ένα τριετές πλάνο. Δεν μπορεί ένας παίκτης να παίξει αμέσως από τα τμήματα υποδομής. Πρώτος μου στόχος είναι αυτός.

Να βγουν παιδιά από τα τμήματα υποδομής, όσο είμαι εδώ. Για τους δανεικούς παίκτες, που καταλαβαίνω και σέβομαι τον κόσμο και την άποψη τους, γιατί αυτοί βοηθάνε την ομάδα αυτή τη στιγμή μαζί με την διοίκηση που έχει κάνει τεράστια προσπάθεια, όλο αυτό το διάστημα.

Εάν είχαμε την δυνατότητα να αγοράζουμε παίκτες και να ξοδεύουμε λεφτά θα το κάναμε. Δεν ξεφεύγουμε λοιπόν από το μπάτζετ. Παίρνουμε παίκτες καλούς που θα βοηθήσουν την ομάδα».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad