Ξεσηκωμός για ΟΦΗ, θέλει τον κόσμο δίπλα του

Χανιά | 16 Απριλίου 2018, 21:09

Ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό έχει μπροστά του το ματς-πρόκληση με τον ΟΦΗ στα Περιβόλια.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τις τελευταίες καλές εμφανίσεις και τις τρεις νίκες στη σειρά κόντρα σε Σπάρτη, Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκό το νεανικό σύνολο του Γιώργου Πετράκη θέλει με τη δυναμική στήριξη του κόσμου των Χανίων να διευρύνει το θετικό του σερί και να παραμείνει σε θέση ισχύος αναφορικά με την 4η θέση, διατηρώντας και τις ελπίδες του για την 3η.

Μέσω της σελίδας της ομάδας στο facebook γίνεται η σχετική πρόσκληση προς τον κόσμο ώστε να εμψυχώσει τα “τρομερά μωρά” του 30χρονου προπονητή και να τους δώσει “φτερά” για το επιθυμητό αποτέλεσμα: Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο (21/04) οδηγούν στα Περιβόλια! Όλοι δίπλα στην ομάδα μας για να την εμψυχώσουμε και να της δώσουμε “φτερά” για το θετικό αποτέλεσμα. Όλοι μαζί μπορούμε!

Είναι ένα παιχνίδι που και ο κόσμος των Χανίων το περιμένει με ιδιαίτερη προσμονή, απέναντι στον πρωτοπόρο της Football League, που κι αυτός από την πλευρά του αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία φιλάθλων.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania