Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς – Η σύσταση του νεου Δ.Σ.

Κεραμειά | 26 Μαρτίου 2018, 8:52

Με αρκετή διάθεση, νέα πρόσωπα και όραμα έχει ξεκινήσει τη νέα προσπάθεια ανασύνταξης η ομάδα των Κεραμειών που θα δώσει κανονικά το "παρών" στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας την επόμενη χρονιά.

Πρώτο μέλημα για τους ιθύνοντες της ομάδας που έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό τους, είναι να φτιαχτεί μία ομάδα με υγεία, καλές σχέσεις παικτών και διοίκησης. Μάλιστα τα Κεραμειά προχώρησαν στη σύσταση νέας διοίκησης πριν από λίγες μέρες, ενώ απέκτησαν και νέο μητρώο μελών το οποίο είχε να ανανεωθεί από το μακρινό 1998.

Επιπλέον, θα ιδρυθεί και τμήμα νεολαίας αθλητισμού Κεραμειών, το οποίο θα στεγαστεί σε προπονητικό κέντρο που αναμένεται να πάρει “σάρκα και οστά”, όπως και το νέο γήπεδο της ομάδας στην περιοχή των Λάκκων, καθώς σε επικοινωνία που είχε η ομάδα με το athlitiko γνωστοποίησε ότι υπάρχει τόσο ο χώρος όσο και το όραμα για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Αναλυτικά η νεά σύνθεση του ΔΣ:

Πρόεδρος: Αντώνης Παπαδομανωλάκης
Αντιπρόεδρος-Υπεύθυνος Ακαδημιών: Νεκτάριος Λουτζακλής
Γραμματέας: Γιάννης Ταμπακάκης
Ταμίας: Αντωνία Ζαχαράκη-Ιγγλεζάκη
Γενικός Αρχηγός: Δημήτρης Μαυρεδάκης
Αναπληρωματικά Μέλη: Γιώργος Κριτικάκης
Υπεύθυνη οικονομικής εξόρμησης: Γιώργος Ιγγλεζάκης
Εκτελεστική Επιτροπή: Πολιτιστικός Σύλλογος Δρακώνας, Πολιτιστικός Σύλλογος Κάμπων, Πολιτιστικός Σύλλογος Κατωχωρίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοπούλων

Για τηλ επικοινωνίας με την ομάδα: Αντώνης Παπαδομανωλάκης 6949759610

karta antonis garden