Ξεκίνησε ο σχεδιασμός – Ανανεώσεις και προωθήσεις νεαρών παικτών

ΕΘΚ | 11 Αυγούστου 2018, 17:03

Τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει η Ένωση Θύελλα Καμινίων που θέλει να κάνει μία νέα προσπάθεια μετά τον υποβιβασμό της στη Γ' Κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Ακρωτηριανοί ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με 17 ποδοσφαιριστές από το υπάρχουν ρόστερ,  καθώς και την προώθηση ακόμα 7 νεαρών παικτών από την ομάδα Νέων του Πανακρωτηριακού.

Η Ένωση εύχεται επίσης καλή θητεία στους Πέτρο Τριανταφυλλάκη και Στέφανο Σουλτάνο αφού τα δύο παιδιά κλήθηκαν να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Δ.Σ της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια Α.Ο με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών, ενώ από την ομάδα ΝΕΩΝ ανεβαίνουν επτά (7) νεαροί ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Ιωάννη ΒΕΡΔΟ, Βασίλειο ΒΟΛΑΚΑΚΗ, Βασίλειο Β. ΠΑΠΑΔΑΚΗ, Αθανάσιο ΜΠΙΚΑΚΗ, Ιωάννη ΓΙΟΥΣΕΦ, Φραντζέσκο ΣΕΣΙ, Ευστράτιο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ, Εμμανουήλ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ, Κων/νο ΤΣΟΚΑΝΗ, Νικόλαο ΚΑΛΛΕΝΤΖΗ, Γιώργο ΛΥΧΝΑΚΗ, Ρονάλδο ΑΛ ΧΑΛΑΠΙ, Χαρίδημο ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ, Βασίλειο ΓΚΟΓΚΟΛΑΚΗ, Δημήτριο ΓΚΟΓΚΟΛΑΚΗ, Ιωάννη ΚΕΛΑΚΗ και Ιωάννη ΓΚΟΥΒΕΡΗ.

Στον Πέτρο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ και Στέφανο ΣΟΥΛΤΑΝΟ που δεν θα είναι μαζί μας προκειμένου να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, ευχόμαστε καλή θητεία και να επιτρέψουν υγιείς και στις οικογένειές τους. 

Από την ομάδα ΝΕΩΝ θα ενταχθούν στην ομάδα οι Βασίλειος ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ, Παναγιώτης ΔΡΙΤΣΑΣ, Αρτέμης ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ, Κανάκης ΚΟΝΤΑΡΑΚΗΣ, Πέτρος ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ, Χρήστος ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΑΗΣ και Ιωάννης ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ.

Τους ευχόμαστε υγεία, προσωπική ευτυχία και καλή δύναμη!

Είμαστε σίγουροι πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για επανέλθει η ομάδα στην Β’ Κατηγορία.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad