Ξεκίνησε με όνειρα ο ΟΦΗ

Μπάσκετ 23 Αυγούστου 2018, 12:03

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (22/08) την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στα “Δύο Αοράκια”, που θ’ αποτελέσει και τη νέα έδρα του ηρακλειώτικου συλλόγου. Ο πήχης έχει μπει ψηλά και στόχος των “ασπρόμαυρων” είναι να πρωταγωνιστήσουν και να πάρουν την άνοδο στη Β’ Εθνική. Απουσίασαν δικαιολογημένα οι Κώστας Αγαπιάδης, Γιάννης Καραλής και Νίκος Κριθινάκης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βασίλης Ράλλης, αναφερόμενος στη σεζόν που αρχίζει, δήλωσε: «Πρέπει να ανταποκριθούμε στους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση και όπως πρέπει να συμβαίνει, η διοίκηση τους θέτει και το αγωνιστικό τμήμα τους υλοποιεί.

Στόχος μας είναι να πάρουμε την άνοδο, θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο, κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με την δημιουργία μιας ομάδας με τον συνδυασμό εμπειρίας και ταλέντου. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε την υγεία και την αγωνιστική ικανότητα ώστε να το καταφέρουμε.

Περιμένουμε δύο παιδιά ακόμα. Έναν στην περιφέρεια και έναν στους ψηλούς. Δεν βιαζόμαστε, θα δούμε τι επιλογές έχουμε και σε 15 ημέρες θα έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ. Η ομάδα κάνει μια νέα προσπάθεια, έχουμε έρθει σε ένα καινούργιο γήπεδο, αφήσαμε το παλατάκι μας ώστε να καταφέρουμε να αναπτύξουμε τις ακαδημίες μας όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Το θέτουμε ως στόχο γιατί τόσα χρόνια δεν βγαίνουν τα παιδιά που πρέπει για να ανδρώσουν την μεγάλη ομάδα, όμως δίνεται βάρος στα τμήματα υποδομής. Θα μας λείψει το γήπεδο όμως πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά ώστε να βγάλουμε παιδιά από την Ακαδημία του ΟΦΗ».

karta antonis garden
zgas

Rabona ad