Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον ΑΣ Κρήτες (pics)

Πολεμικές Τέχνες | 22 Αυγούστου 2018, 18:12

Με προπονήσεις στους Αγ. Αποστόλους, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ξεκίνησε η βασική προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων για τον ΑΣ Κρήτες, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΑΣ Κρήτες Νίκο Καντάρα υπάρχει ένα πλάνο τριών εβδομάδων με διπλές και τριπλές προπονήσεις για τη βελτίωση των βασικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων των αθλητών.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του αναφέρει τα εξής: «Ακολουθούμε ένα πλάνο τριών εβδομάδων το οποίο θα περιλαμβάνει διπλές και τριπλές προπονήσεις, με σκοπό τη βελτίωση των βασικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων, έτσι ώστε να χτίσουμε γερά θεμέλια για την μετέπειτα πορεία της αγωνιστικής μας χρονιάς. Στο τέλος της προετοιμασίας θα ακολουθήσουν φιλικά τεστ εδώ (Χανιά) και στην Αθήνα για ορισμένους αθλητές, καθώς και εργομετρικά. Στα συν της χρονιάς θα είναι η συνεργασία μας με αθλητική ψυχολόγο, η οποία θα παρακολουθεί την ομάδα μας καθ’ όλη τη διάρκεια. Εύχομαι να έχουμε μια ακόμα δημιουργική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να ευχαριστηθούμε την διαδρομή».

As krites 18 19 1

As krites 18 19 2

As krites 18 19 3

As krites 18 19 4

As krites 18 19 5

karta antonis garden

Rabona ad