Ξεκίνησε για Κέρκυρα χωρίς κανένα πρόβλημα… συν τον Πλιάτσικα

Πλατανιάς | 23 Ιανουαρίου 2018, 19:43

Ξεκίνησε η προετοιμασία στον Πλατανιά για το παιχνίδι στην Κέρκυρα, καθώς την Τρίτη το πρωί διεξήχθη η πρώτη προπόνηση γι' αυτή την εβδομάδα. Το θετικό για τον Μανουέλ Ρόκα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμή αγωνιστικής φύσεως.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το αν ο Ισπανός τεχνικός θα μπορεί για πρώτη φορά μετά από μήνες να υπολογίζει στον Βασίλη Πλιάτσικα, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με τον τραυματισμό του και, φαίνεται, να είναι διαθέσιμος γενικώς, έχοντας δηλαδή ξεπεραστεί και κάποια θέματα που σχετίζονταν με την αποχώρησή του από την ομάδα. Να σημειωθεί μάλιστα ότι στο ματς με τον Λεβαδειακό, ο 30χρονος αμυντικός ήταν στους επισήμους στα Περβόλια, παρακολουθώντας από εκεί την προσπάθεια της ομάδας του. 

Από εκεί και πέρα, το ακόμα πιο σημαντικό στον Πλατανιά είναι ότι οι παίκτες και γενικώς όλοι στην ομάδα διακατέχονται από πολύ καλή ψυχολογία και δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι να πάνε στην Κέρκυρα για να επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό, με στόχο να δοθεί συνέχεια μετά τη μεγάλη νίκη σε βάρος του Λεβαδειακού.

Estrella