Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Βουζουνεράκειο

Γ' Εθνική 23 Ιουλ 2018, 17:05

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο Βουζουνεράκειο Στάδιο και όπως γίνεται γνωστό μέσω δηλώσεων του Δημάρχου Ιεράπετρας, Θεοδόση Καλαντζάκη, θα ολοκληρωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο κ. Καλαντζάκης επισκέφτηκε το γήπεδο που χρησιμοποιεί σαν έδρα στη Γ’ Εθνική ο ΟΦΙ, μαζί με τη γεωπόνο του Δήμου δρ. Μαρία Βασαρμιδάκη, παρακολουθώντας την εξέλιξη των εργασιών που έχουν ξεκινήσει να εκτελούνται.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας: «Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη χρηματοδότηση έργων στο Βουζουνεράκειο στάδιο ξεκινάμε την εκτέλεση των εργασιών.

Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση των εργασιών τις επόμενες εβδομάδες και η άμεση  παράδοση του σταδίου στις ομάδες προκειμένου να προπονηθούν για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Το Βουζουνεράκειο στάδιο φιλοξενεί καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια τις ατομικές και ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες των δημοτών. Επομένως, είναι απαραίτητο να το συντηρούμε και να  εξασφαλίζουμε τις βέλτιστες συνθήκες άθλησης.

Καλώ τις ομάδες και τους αθλητές που αθλούνται στο Βουζουνεράκειο στάδιο να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση για όλο το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται οι εργασίες ώστε να αποπερατωθούν το συντομότερο δυνατόν».

 

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad