Ξεκίνημα στο β’ γύρο – Στις 3 με Παναθηναϊκό

Πλατανιάς | 7 Ιανουαρίου 2018, 11:50

Ο δεύτερος γύρος που είναι με ελπίδες για το αν θα καταφέρει να αντιστρέψει την κατάσταση ξεκινά για τον Πλατανιά. Πρώτο παιχνίδι είναι αυτό που θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για τον Πλατανιά, διαθέσιμα είναι τα πρώτα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του, παίκτες από τους οποίους είναι γεγονός ότι έχει μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά την βοήθεια που θα μπορούσαν να δώσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μάλιστα, παρουσιάζει ενδιαφέρον ποιοι από αυτούς θα μπορούσε να ξεκινήσουν βασικοί, μιας και οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες. Αρκετά πιθανή φαντάζει η χρησιμοποίηση του Κλιάιτς ο οποίος έτσι θα υπερασπιστεί τα δοκάρια, όμως αντίστοιχα πολύ πιθανό είναι να χρησιμοποιηθούν και οι υπόλοιποι τρεις νέοι παίκτες.

Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός ότι ο Πλατανιάς χρειάζεται επειγόντως βαθμούς και ουσιαστικά σε αυτό το β’ γύρο του πρωταθλήματος καλείται να κάνει μια πορεία πρωταθλητισμού για να ανατρέψει την κατάσταση. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Πλατανιάς παρουσιάζεται βελτιωμένος, δείχνοντας μια αρκετά καλύτερη εικόνα. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι εδώ και καιρό φλερτάρει με το θετικό αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά, η έξοδος στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ δύσκολη, με τους “πράσινους” από την πλευρά τους να “καίγονται” για νίκη.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), έχοντας για βοηθούς τους Σίπκα (Πέλλας) και Χατζηνάκο (Δράμας) ενώ 4ος διαιτητής έχει οριστεί ο Ζαραβίνος (Αθηνών).

Estrella