Ξεκίνημα για Απόλλωνα: «Πρωταγωνιστικός ο στόχος» (pics)

Απόλλων | 30 Ιουλ 2018, 19:27

Μία από τις ομάδες που ευελπιστούν να θέσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ξεκίνησε την προετοιμασία της. Αυτή δεν είναι άλλη από τον Απόλλωνα, με το πρώτο ραντεβού να δόθηκε την Δευτέρα (30/7) το απόγευμα στο γήπεδο της Σούδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Απόλλων όπως είναι γνωστό έχει πραγματοποιήσει πολύ δυνατές μεταγραφές, δίνοντας έτσι το στίγμα του για τον στόχο που θέλει να κυνηγήσει τη χρονιά που ξεκινά. Αλλωστε, τα νέα πρόσωπα -δέκα σε σύνολο, αλλά εννέα στην “πρώτη”, αφού απουσίαζε (δικαιολογημένα) ο Γανωτής- ήταν αυτά που τράβηξαν την προσοχή.

IMG 5404

Κελέσης, Παπαδάκης, Ταταράκης, Νταγκουνάκης, Χρυσός, Γαλανίδης, Κοκκινιάς, Ζούμας και Παντελίδης.

Αυτά είναι οι Κώστας Κελέσης, Μάνος Παπαδάκης, Κώστας Ταταράκης, Βαγγέλης Νταγκουνάκης, Γιάννης Χρυσός, Κώστας Γαλανίδης, Στέλιος Κοκκινιάς, Λεωνίδας Ζούμας και Νίκος Παντελίδης, ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν τη νέα περίοδο στον Απόλλωνα, με στόχο να τον οδηγήσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Στις δηλώσεις τους στο athlitiko το οποίο βρέθηκε στη Σούδα για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας από τον Αη Γιάννη, μίλησαν τρία από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Ο Κώστας Ταταράκης ερχόμενος από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ τόνισε ότι, «πιστεύω ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στον Απόλλωνα. Η ομάδα ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο, έχει κάνει καλές κινήσεις και δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες φέτος να κάνει το κάτι παραπάνω. Είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο οργάνωσης και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που αποφάσισα να έρθω στον Απόλλωνα. Μπορούμε να έχουμε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Το βασικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να μπορούμε να παίζουμε πλήρεις σε κάθε αγώνα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο», είπε.

IMG 5396

IMG 5412

Ακολούθως ο Κώστας Γαλανίδης, πρωταθλητής επίσης της σεζόν που πέρασε με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είπε τα εξής: «Να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, με υγεία. Θεωρώ ότι ο Απόλλων  θα πρωταγωνιστήσει φέτος, έτσι κι αλλιώς έχει κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στις μεταγραφές. Θεωρώ ότι θα βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας και νομίζω ότι όλα μπορούν να πάνε καλά. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από άλλα χρόνια, πολύ πιο δυνατό», τόνισε ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής.

Δηλώσεις επίσης έγιναν από τον Βαγγέλη Νταγκουνάκη που μετά από μια πολύ καλή χρονιά στον Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών, νέος σταθμός στην καριέρα του είναι ο Απόλλων. «Ο Απόλλων έχει δείξει τα τελευταία χρόνια την ανοδική του πορεία. Για μένα, είναι μια ευκαιρία», τόνισε ο Νταγκουνάκης, «διότι θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Πιστεύω ότι γίνεται σωστή δουλειά από το συμβούλιο της ομάδας, όλα είναι πολύ οργανωμένα και ό,τι λένε γίνεται στην ώρα του και αυτό έχει σαν αντίκτυπο να φαίνεται στο γήπεδο», τόνισε.

Εκ μέρους της… παλιοσειράς, ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ομάδας του Απόλλωνα, ο Ανδρέας Μανιαδάκης είπε ότι, «έχουμε κάνει κάποιες καλές κινήσεις και πιστεύω να πάμε καλά. Φέραμε στην ομάδα παίκτες σε θέσεις που χρειαζόμασταν. Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που τον έχουν θέσει πρόεδρος και προπονητής, δίνοντας αυτό το στίγμα στην ομάδα. Εχουμε πάρει καλούς παίκτες και καλά παιδιά και πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε το στόχο μας. Τώρα, όσον αφορά τους αντιπάλους μας, έχει καλή ομάδα ο Πανακρωτηριακός ενώ ο Αρης Σούδας έχει κάνει κάποιες κινήσεις και θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Οσον αφορά τις άλλες ομάδες, ο Μινώταυρος, τα Καμισιανά ακι ο Γρανίτης -ομάδες που πέρσι πήγαν καλά -πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο καλές και φέτος και θα έχουν μια καλή πορεία», είπε ο Μανιαδάκης.

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, βρέθηκε φυσικά και το τεχνικό τιμ, με τον προπονητή Μάνο Βεργανελάκη και τους συνεργάτες του, Νίκο Βρουβάκη και Γιάννη Γρηγοράκη.

Grigorakis Verganelakis Vrouvakis

Ο τελευταίος μιλώντας στο athlitiko τόνισε τα εξής: «Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες του τοπικού και πάνω απ’ όλα σε μας. Φέτος είναι μια αρκετά απαιτητική χρονιά. Πιστεύω ότι το ρόστερ είναι πολύ καλό, αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει, χρειάζεται πολλή δουλειά, συγκέντρωση και σοβαρότητα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Οπως έχουμε δει τόσα χρόνια, ανά πάσα στιγμή, χρειάζεται προσοχή γιατί εκεί που μπορεί να πηγαίνουμε καλά, μπορεί να έχουμε μια πτώση στην απόδοσή μας. Ο δρόμος, λοιπόν, θα είναι μακρύς. Το βασικό είναι να δείξουμε όλο το χρόνο ένα σταθερό και σοβαρό πρόσωπο για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι», κατέληξε ο Γρηγοράκης.

Να σημειωθεί ότι εκτός του Γανωτή, δικαιολογημένα απόντες ήταν επίσης οι Μπουντούρι, Νεσκάκης, Μαρκουλάκης, Καρμπινάκης, Μπαριάμι και Οικονομάκης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΡΩΤΗ”

IMG 5394

IMG 5397

IMG 5408

Drikakis

Verganelakis

IMG 5421

IMG 5422

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad