«Ξεκάθαροι στόχοι τα πρωταθλήματα σε Α’ και Γ’ Κατηγορία»

Πανακρωτηριακός ΕΘΚ | 18 Σεπτεμβρίου 2018, 13:37

Το απόγευμα της Δευτέρας (17/09) στο γήπεδο Καθιανών πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός Πανακρωτηριακού και ΕΘΚ, αλλά και της ομάδας Κ16.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το μυστήριο τέλεσε ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Γουβερνέτου αρχιμανδρίτης Ειρηναίος, παρουσία και του διοικητικού ηγέτη των ομάδων του Ακρωτηρίου, Μανώλη Σβουράκης, ο οποίος παρουσίασε τη φιλοσοφία και το πλάνο για την τρέχουσα σεζόν.

Όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου των ομάδων του Ακρωτηρίου «τόσο ο Πανακρωτηριακός όσο και η ΕΘΚ έχουν ξεκάθαρους κοινούς στόχους: Να κατακτήσουν τα πρωταθλήματα στην Α’ και την Γ’ κατηγορία αντίστοιχα».

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Καθιανών, ο καθιερωμένος αγιασμός των ομάδων του Πανακρωτηριακού, της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και της ομάδας Κ16, παρουσία μελών των Δ.Σ των ομάδων του Ακρωτηρίου, όπου ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Γουβερνέτου αρχιμανδρίτης ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ που τέλεσε το μυστήριο, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα σεζόν και υγεία σε όλους.

Ο αντιπρόεδρος του Πανακρωτηριακού και της ΜΟΒΙΑΚ, αλλά και διοικητικός ηγέτης, Μανώλης ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές των Α’ ομάδων τη φιλοσοφία και το πλάνο για την φετινή χρονιά και ευχήθηκε σε όλους, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και δύναμη για την επίτευξη των στόχων, καθώς τόσο ο Πανακρωτηριακός όσο και η ΕΘΚ έχουν ξεκάθαρους κοινούς στόχους: Να κατακτήσουν τα πρωταθλήματα στην Α’ και την Γ’ κατηγορία αντίστοιχα.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards