Ξεκάθαροι Μπύρος και Δόξα Δράμας για την άνοδο δύο ομάδων

Football League 16 Αυγούστου 2018, 13:29

Μη διαπραγματεύσιμο είναι το ζήτημα της ανόδου δύο ομάδων από τη Φούτμπολ Λιγκ στη Σούπερ Λιγκ, με τον πρόεδρο της Δόξας Δράμας, Γιάννη Μπύρο, να δίνει το στίγμα του για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο κ. Μπύρος καλεί, μεταξύ άλλων, τον κ. Γραμμένο να μην προχωρήσει σε έγκριση της προκήρυξης της Σούπερ Λιγκ για την άνοδο μονάχα μίας ομάδας από τη β’ κατηγορία στην α’. «Υπάρχουν πολλών ειδών επενδυτές και επενδύσεις. Θέλετε ένα ανταγωνιστικό και υγιές πρωτάθλημα ή σας ενδιαφέρει να εξυπηρετήσετε τα όποια συμφέροντα;», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Μπύρος.

Αναλυτικά η δήλωσή του είναι η εξής:

«Διαβάζω στον Τύπο ότι η Super League και ο Γιώργος Βασιλειάδης έχουν βρει τη φόρμουλα, μέσω της οποίας θα δρομολογηθεί η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Γίνεται λόγος ότι θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες, ενώ από τη Football League θα ανέβει μόνο μία απευθείας και χωρίς διαδικασία πλέι οφ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο Ενώσεις διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το συγκεκριμένο θέμα. Εμείς ως Football League έχουμε καταθέσει την προκήρυξη μας, στην οποία αναφέρεται ξεκάθαρα η άνοδος δύο ομάδων. Δηλώνω ότι ως πρόεδρος της Δόξας Δράμας θα υποστηρίξω σθεναρά την προκήρυξη, για τους λόγους που κατά καιρούς έχουμε δημόσια εκφράσει ως ΠΑΕ και κάνω έκκληση, για μία ακόμη φορά, στην ΕΠΟ και προσωπικά στον κύριο Βαγγέλη Γραμμένο, να αντιμετωπίσουν με λογική και σύνεση το μείζον αυτό θέμα.

Αγαπητοί κύριοι, υπάρχουν πολλών ειδών επενδυτές και επενδύσεις. Θέλετε ένα ανταγωνιστικό και υγιές πρωτάθλημα ή σας ενδιαφέρει να εξυπηρετήσετε τα όποια συμφέροντα…».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad