Ξαφνικό “διαζύγιο” της Νεάπολης με Κορνάρο

Γ' Εθνική 24 Ιουλ 2018, 22:46

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, η Νεάπολη ανακοίνωσε το "διαζύγιο" της με τον Λευτέρη Κορνάρο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο λασιθιώτικος σύλλογος τονίζει στην ανακοίνωση του πως υπήρξε διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και αλλαγή πλάνου σε σχέση με την αρχική συμφωνία που είχε επιτευχθεί. Σύντομα, πάντως, η ΑΕΝ θα κάνει γνωστό το νέο της προπονητή.

Αναλυτικά: «Πριν από μια εβδομάδα ακριβώς, με χαρά και προσδοκίες ήρθαμε σε συμφωνία με τον προπονητή κ. Λευτέρη Κορνάρο ο οποίος έδειχνε ότι ταυτίζεται πλήρως με τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας μας. Με την έναρξη όμως της συνεργασίας μας διαπιστώθηκαν διαφορές απόψεων και φιλοσοφίας για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό καθώς και αλλαγή πλάνου σε σχέση με την αρχική μας συμφωνία.

Το ήθος, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα είναι βασικά στοιχεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η Αθλητική ένωση Νεάπολης εδώ και χρόνια βάδιζε και βαδίζει σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες της κοινωνίας και Όχι τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός. Έτσι και λύθηκε η συνεργασία μας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική σταδιοδρομία του κ. Λευτέρη Κορνάρου. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες».  

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad