Ξανά χωρίς Κατσουλάκη – Η αποστολή για Εθνικό

Πόλο 24 Απριλίου 2018, 18:20

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Εθνικό, που είναι και το τελευταίο για την κανονική περίοδο. Η χανιώτικη ομάδα γνωρίζει ότι έχει κάποιες ελάχιστες πιθανότητες προκειμένου να τερματίσει στην 9η θέση, παρ' όλα αυτά θα τις κυνηγήσει και... ό,τι βγει.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΝΟΧ θέλει την Τετάρτη (25/4, 15:30) νίκη δική του μέσα στο Κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά και από την άλλη, ο ΠΑΟΚ να ηττηθεί μέσα στην έδρα του από το Παλαιό Φάληρο.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο Γιώργος Κατσουλάκης θα είναι πάλι απών, όπως συνέβη και με το ματς απέναντι στη Γλυφάδα, αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Μάλιστα, το ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι να μπορέσει να είναι διαθέσιμος στη σειρά των πλέι άουτ, η οποία ξεκινά την Τετάρτη 2 Μαΐου.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ είναι η εξής: Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Νάστραν, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αβέρκα, Χάλαρης και Φλώρος.

 

karta antonis garden