Ν. Παλαθούρας: Έφυγα “γεμάτος” από το ποδόσφαιρο

Φωστήρας | 17 Μαρτίου 2018, 15:13

Το βράδυ του Σαββάτου (17/03) στον ετήσιο χορό της ΕΠΣ Χανίων ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα θα είναι και ο Νίκος Παλαθούρας, ένας χαρισματικός σκόρερ που επί σειρά ετών "φόρτωσε" με γκολ τις αντίπαλες εστίες.

Την περασμένη σεζόν με τα γκολ του, εκτός του ότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Β’ Κατηγορίας, βοήθησε σημαντικά τον Φωστήρα Αγίων Σαράντα να πανηγυρίσει την ιστορική άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Βέβαια τα πράγματα στην πρώτη τοπική κατηγορία δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον “ΦΑΣ”.

Ο “Παλαγκόλ” μιλάει στο athlitiko για το βραβείο που θα παραλάβει, για το πώς νιώθει που δεν αγωνίζεται πια και για το μέλλον του Φωστήρα. 

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Τι σημαίνει για σένα το βραβείο του πρώτου σκόρερ; Είναι ακόμα ένα που κατακτάς στην πλούσια καριέρα σου.

Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί έκλεισα με τον καλύτερο τρόπο την ποδοσφαιρική μου πορεία. Αυτό θα είναι το τρίτο βραβείο του πρώτου σκόρερ που θα παραλάβω, αλλά είναι και το πιο “γλυκό” καθώς ήρθε με την αποσύρση μου από την ενεργό δράση.

Πώς νιώθεις τόσους μήνες που δεν αγωνίζεσαι; Σου λείπει το ποδόσφαιρο;

Ότι μου λείπει το ποδόσφαιρο θα σου πω ψέματα, καθώς έζησα πολλές εμπειρίες και έφυγα “χορτάτος”. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν είχα σοβαρούς τραυματισμούς και αυτό με βοήθησε να αποδίδω μέχρι και τις τελευταίες μου εμφανίσεις.

Τι γίνεται με τον Φωστήρα, υπάρχει κάποια εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον της ομάδας;

Είναι πολύ νωρίς ακόμα να συζητήσουμε για αυτό το θέμα. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και ιδέες, αλλά δεν μπορύμε να πούμε κάτι τώρα. Του χρόνου θα έχουμε νέα…

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad