Νώντας Παπαντωνίου: Να υπερβάλουμε εαυτούς με Ρέθυμνο

Μπάσκετ 6 Δεκεμβρίου 2019, 21:26

Ο Νώντας Παπαντωνίου έχει διψήφιο αριθμό πόντων στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Λάρισας, κάτι που φιλοδοξεί να κάνει κι απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings το Σάββατο (07/12, 15:45).

Αναλυτικά οι εκτιμήσεις και οι προσδοκίες του πόιντ γκαρντ της Λάρισας όπως τις εξέφρασε στο μπλογκ που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Για μας από σήμερα αρχίζει ένας πολύ δύσκολος και σημαντικός για την εξέλιξη της ομάδας μας μήνας, καθώς έχουμε μια σειρά από ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και βαθμολογικής σημασίας. Προερχόμαστε από μια πολύ κακή εμφάνιση και μια μεγάλη ήττα.

Αν θέλουμε να έχουμε τύχη, τέτοιες εμφανίσεις – ντροπή θα πρέπει να τελειώσουν. Βέβαια ηττηθήκαμε από μια πολύ καλή ομάδα όπως το Περιστέρι, αλλά η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και ούτε αυτές είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες τόσο ατομικά, όσο και συνολικά ως ομάδα.

Όπως και να έχει όμως είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, να κοιτάξουμε το αύριο και το ματς με το Ρέθυμνο είναι ματς στο οποίο θα πρέπει να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να φτάσουμε στη νίκη, ακόμη και να υπερβάλλουμε εαυτούς αν αυτό είναι απαραίτητο.

Ένα ματς – κλειδί για την συνέχειά μας στο πρωτάθλημα και απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, απέναντι σε μια ομάδα που διανύει πολύ καλή περίοδο καταφέρνοντας να πάρει σημαντικές νίκες.

Για να πετύχουμε τον στόχο μας χρειαζόμαστε και την στήριξη του κόσμου, που θα πρέπει να δημιουργήσει πραγματική έδρα και να μας “σπρώξει” στη νίκη. Εύχομαι να βοηθήσει στην προσπάθειά μας αυτή και ο Μπράντον Ρας, ένα παιδί με τεράστια εμπειρία, ποιότητα και προσωπικότητα, κάτι άλλωστε που το μαρτυρά η καριέρα του. Έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να το κάνει και μαζί του να βελτιωθεί η εικόνα ολόκληρης της ομάδας.»

zgas

Rabona ad