“Ντούμπλαρε” τις επιτυχίες της στα Νεροκούρου

Νέος Ηρακλής Άμιλλα | 1 Απριλίου 2018, 13:40

Δεύτερη σερί νίκη σημείωσε η Άμιλλα, που μετά τα Σφακιά νίκησε με 3-2 και τον ουραγό της βαθμολογίας Νέο Ηρακλή, εκτός έδρας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Άμιλλα ανέβηκε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία και με παιχνίδι παραπάνω έπιασε την 7η θέση με 40 βαθμούς αφού ξεπέρασε τον Ήφαιστο.

Στο 15′ ο Μαυργιαννάκης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1, για να ακολουθήσει πολύ γρήγορα το 0-2 στο 20′ με σουτ του Κισσανάκη.

Στο δεύτερο μέρος και στο 52′ ο Νέος Ηρακλής μείωσε σε 1-2 με τον Λυκάκη, ενώ στο 55′ η Άμιλλα σκόραρε ξανά πολύ γρήγορα με τον Κολομπάκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ που έγραψε το 1-3.

Στο 80′ η γηπεδούχος ομάδα ξαναμπήκε στο παιχνίδι, καθώς μείωσε εκ νέου με τον Παπαδονικολάκη, σε 2-3 χωρίς όμως να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Νέος Ηρακλής (Γιώργος Τζατζιμάκης): Χατζηδάκης, Λειβαδιωτάκης, Γεωργίου, Ξανθάκης (65′ Ποποδάκης), Κωνσταντουδάκης, Λ. Παπαδάκης, Παπαδονικολάκης Κώτσος, Πολλάκης (40′ Παντελάκης), Ντουντουνάκης, Λυκάκης (75′ Λαφαζάνης)

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Κούλλα, Σταφυλαράκης, Κτιστάκης, Λ. Παγωνάκης, Κολομπάκης, Μαυρομάτης (65′ Γ. Μαρουλάκης), Κοντεκάς (70′ Γ. Παγωνάκης), Γ. Σταυρουλάκης, Κισσανάκης, Μαυριγιαννάκης, Μπιτσάκης (80′ Β. Πρώϊμος)

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250