Ντουντουνάκη στο athlitiko: Η καλύτερη αρχή γι’ αυτή τη χρονιά!

Κολύμβηση | 9 Δεκεμβρίου 2019, 17:40

Ενθουσιασμένη, όπως είναι το φυσιολογικό, δηλώνει στο athlitiko η Αννα Ντουντουνάκη για το χάλκινο μετάλλιο και τη σπουδαία επίδοση που κατάφερε στον τελικό των 100μ. πεταλούδα.

«Δεν ξέρω, πραγματικά όταν το είδα δεν μπορούσα να το πιστέψω» τονίζει χαρακτηριστικά η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, η οποία δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει ακόμα και τώρα την επιτυχία της, να ανέβει στην 3η θέση του βάθρου.

Να σημειωθεί με την ευκαιρία ότι αυτό το μετάλλιο είναι το πρώτο στην καριέρα της για τη Ντουντουνάκη σε διεθνή διοργάνωση ως αθλήτρια στην κατηγορία "γυναικών" και ναι μεν μέχρι στιγμής στην καριέρα της έχει καταφέρει πολύ σπουδαία πράγματα, με σπουδαιότερο την παρουσία της το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά δεν είχε ανέβει στο βάθρο, κάτι που συνέβη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γλασκώβη. Η ίδια βέβαια ευελπιστεί αυτή η επιτυχία να είναι μόνο η αρχή...

Αναλυτικά η δήλωση της είναι η εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Το ήθελα πολύ το μετάλλιο και πίστευα ότι ήταν στις δυνατότητες μου. Μετά από τόσα χρόνια προσπαθειών τελικά καταφέρνω να το πάρω! Δεν ξέρω, πραγματικά όταν το είδα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ηταν η καλύτερη αρχή γι’ αυτή τη χρονιά και θέλω να πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη».

JoyMachine

Rabona ad