Ντεμπούτο “πολλά υποσχόμενο” για Κλιάιτς

Πλατανιάς | 7 Ιανουαρίου 2018, 22:28

Το καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα του Πλατανιά πραγματοποίησε ο Φίλιπ Κλιάιτς. Ουσιαστικά, αν υπάρχει κάτι που να έδειξαν οι "ερυθρόλευκοι" στη Λεωφόρο, αυτό δεν είναι άλλο από την εξαιρετική εμφάνιση του Σέρβου τερματοφύλακα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κλιάιτς είναι, λοιπόν, γεγονός ότι βοήθησε τον Πλατανιά, αλλά τελικά η ομάδα του δεν τα κατάφερε ούτε σ’ αυτό το παιχνίδι. Πάντως, από τους τέσσερις καινούργιους, ήταν αυτός που πήρε το χρίσμα ώστε να ξεκινήσει βασικός στο αρχικό σχήμα. Ο Κλιάιτς έπεσε μάλιστα στα βαθιά εξ αρχής, αφού οι συνεχείς επιθέσεις του Παναθηναϊκού τον ανάγκασαν να χρειάζεται συνέχεια η βοήθειά του. Μάλιστα, ειδικότερα στο α’ ημίχρονο πραγματοποιεί τέσσερις σπουδαίες επεμβάσεις, με σπουδαιότερη, δίχως άλλο αυτή του 21ου λεπτού, οπότε και αποκρούει σωτήρια το πλασέ του Μουνιέ, που βρέθηκε μόνος απέναντί του.

Από εκεί και πέρα, έπαιξαν και δύο ακόμα εκ των καινούργιων παικτών του Πλατανιά. Ο Ντουαλά που πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και ο Πετρόπουλος, δείχνοντας αμφότεροι αρκετά μαχητικοί, προσπαθώντας όσο μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Επίσης, στην 18άδα ήταν και ο Μαλσά που όμως δεν αγωνίστηκε, παρότι σηκώθηκε για ζέσταμα.

 

Estrella