Ντεμάρκου-Μέμα σφράγισαν την ανατροπή

Παγχανιακός / ΔΑΑΟΧ Ιδομενέας | 6 Οκτωβρίου 2019, 15:14

Δεύτερη νίκη πανηγύρισε την Κυριακή ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ. Η ομάδα του Γιάννη Λιουδάκη επικράτησε με 2-1 του Ιδομενέα, με ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει νωρίς στα πρώτα λεπτά.

Το ματς διεξήχθη στην κοινή έδρα των ομάδων, στους Αγίους Αποστόλους με τους νικητές να είναι οι τυπικά γηπεδούχοι.

Τελικά οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν χάρη σε τέρμα του Παπαδημητρίου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 6′.

Ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 49′ με τον Ντεμάρκου που ισοφάρισε σε 1-1.

Την ολική ανατροπή την πέτυχε στο 82′ ο Μέμα, δίνοντας έτσι ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ που έφτασε τους επτά βαθμούς σε τέσσερα ματς. Στους τρεις διατηρήθηκε ο Ιδομενέας που θα υποδεχτεί τον Τιτάνα την επόμενη αγωνιστική.

Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Κουρκουμελάκης – Κωσταμένα

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Γιάννης Λιουδάκης): Νικοάρα, Ψαράκης (46′ Μπέσι), Σκαράκης, Κορκίδης, Μαρνελάκης, Ζανής, Ντεμάρκου (50′ Κιουρτσίδης), Μέμα, Μητρόπουλος (75′ Καβράκης), Νταγκουνάκης, Αθανασάκης (80′ Αρτίν)

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Μπριώτης, Πρέζια (75′ Αφράτης), Μπιτζανάκης, Βαρίκος, Κακαράς, Νικολάου, Παπαδημητρίου (55′ Πενταράκης), Σπ. Βαϊγκούσης, Αποστολάκης, Μιχελάκης (55′ Καραταράκης), Μαλαμάς (46′ Τρουλλινός)

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad