ΝΟΧ: Η αποστολή για το… 3 στα 3

Πόλο 26 Οκτωβρίου 2018, 20:27

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το νέο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο (27/10) στις 4 το απόγευμα απέναντι στην Χίο.

Ζητούμενο για τον Ηλία Μαχαίρα και τους παίκτες του είναι να καταφέρουν να φτάσουν στην τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Α1, κάτι που είναι στις δυνατότητες τους με δεδομένη την καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, τη στιγμή που η Χίος δεν δείχνει φέτος να είναι τόσο δυνατή όσο τα προηγούμενα χρόνια.

Ο τεχνικός του ΝΟΧ δεν υπολογίζει στον Μάρκο Σρβένκο που μένει εκτός λόγω τραυματισμού, από την άλλη και σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ο Παπαδόπουλος και οι δύο νεαροί, Αποστολάκης και Τριποδάκης.

Αναλυτικά η αποστολή για το Ναυτικό Ομιλο μετά και την τελευταία προπόνηση που διεξήχθη την Παρασκευή το βράδυ στο κολυμβητήριο Χανίων είναι η εξής: Λεβεντάκης, Μπατάκης, Παπαδόπουλος, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Αποστολάκης, Τριποδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης και Λειψάκης.

 

JoyMachine

Rabona ad