ΝΟΧ: Εφυγε ο Αβέρκα, παραμένει ο Νάστραν

Πόλο 13 Ιουλίου 2018, 17:04

Παρελθόν για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων αποτελεί ο Κονσταντίν Αβέρκα, ο οποίος μάλιστα συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του σε μία από τις δυνατότερες ομάδες στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου, Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι.

Ετσι, μετά από 4μηνο ουσιαστικά όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του και εντυπωσίασε πραγματικά με τις εμφανίσεις του, ο Λευκορώσος περιφερειακός αποτελεί παρελθόν. Ουσιαστικά, η πρόθεση του Αβέρκα ήταν να βρει μια ομάδα αρκετά δυνατή στην Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του, κάτι που κατάφερε, αφού σε άλλη περίπτωση δεν είχε αντίρρηση να συνεχίσει στο ΝΟΧ.

Από εκεί και πέρα, συμφωνία για να παραμείνει στην ομάδα προέκυψε με τον Ματέι Νάστραν, που θα συνεχίσει έτσι και τη νέα περίοδο να αγωνίζεαται με το σκουφάκι του ΝΟΧ. Αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Αβέρκα, ουσιαστικά αυτός… αναζητείται από τον Ηλία Μαχαίρα, ο οποίος πάντως έχει ρίξει το βάρος του προς την αγορά της Σερβίας και μάλιστα έχει εντοπίσει κάποιους συγκεκριμένους στόχους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΝΟΧ έχει κλείσει μία μεταγραφή μέχρι στιγμής, τον 34χρονο, Μάριο Χατζηκυριακάκη, που αγωνιζόταν στον Εθνικό. Οσον αφορά τον Μιχάλη Σαρτζετάκη η επιστροφή του στα Χανιά, ενώ είχε αποφασιστεί δεν θα πραγματοποιηθεί αυτή τη χρονιά, αφού ο Χανιώτης φουνταριστός θα παραμείνει σε ομάδα της Αθήνας, αλλά όχι στη Βουλιαγμένη που ήταν φέτος. 

karta antonis garden

Rabona ad