ΝΟΧ: Από τα πλέι οφ… στα πλέι άουτ!

Πόλο 12 Μαρτίου 2019, 19:58

Προβληματισμό στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων προκαλεί η άσχημη πορεία που καταγράφει τις τελευταίες αγωνιστικές. Ουσιαστικά, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα από τις θέσεις των πλέι οφ κινδυνεύει να βρεθεί στα πλέι άουτ!

Ειδικότερα στο β’ γύρο, ο ΝΟΧ καταγράφει μια πολύ άσχημη πορεία, με πολλές και συνεχόμενες ήττες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν η τρίτη στη σειρά ενώ γενικότερα στα πέντε τελευταία ματς, μετρά μία ισοπαλία και αυτή εντός έδρας κόντρα στον Υδραϊκό.

Ετσι, ο ΝΟΧ… κατηφόρισε στη βαθμολογία, με συνέπεια τον τελευταίο καιρό να απογοητεύει με την πορεία του. Μια ομάδα που σίγουρα δεν στήθηκε για να παίξει για την παραμονή της κινδυνεύει να βρεθεί να το κάνει, άσχετα αν θα έχει τον πρώτο λόγο εάν παίξει με τον ΟΦΘ ή τον ΓΣ Περιστερίου. Μάλιστα, την επόμενη αγωνιστική που ακολουθεί υπάρχει ένα νέο παιχνίδι στο οποίο δεν μπορεί να τρέφει ελπίδες για βαθμολογικά οφέλη, αφού αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Το θέμα, γενικότερα, είναι πού ο ΝΟΧ θα μπορούσε να πάρει βαθμούς αφού μετά τον Ολυμπιακό, τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, έχει να παίξει κατά σειρά με Απόλλωνα Σμύρνης (εντός), Βουλιαγμένη (εκτός) και Γλυφάδα (εντός). Σίγουρα, τα δύο ματς που είναι να γίνουν στα Χανιά είναι στις δυνατότητές του να τα κερδίσει και ειδικότερα τη Γλυφάδα, αφού το έργο απέναντι στον Απόλλωνα δεν θα είναι εύκολο.

karta antonis garden