Νικολόπουλος: Ελπίζω η πορεία μου στο χανιώτικο ποδόσφαιρο να είναι μεγάλη!

Κορωνίς | 17 Ιανουαρίου 2018, 22:19

Μία σημαντική νίκη μετά από ένα αρκετά μεγάλο αρνητικό σερί κατάφερε να πανηγυρίσει η Κορωνίδα στο παιχνίδι με τη Θύελλα Καλάθενων, με 2-1. Μάλιστα αυτή ήταν μόλις η πρώτη της στον Βάμο, έτσι έπρεπε να περιμένει μέχρι και την 20η αγωνιστική για να χαμογελάσει εντός έδρας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το νικητήριο τέρμα πέτυχε από την “άσπρη βούλα” ο Φώτης Νικολόπουλος, ένας παίκτης που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά από την Βόρεια Ελλάδα λόγω επαγγαλματικών υποχρεώσεων και με παρουσία σε επαγγελματικό επίπεδο παλαιότερα με τη φανέλα της Καστοριάς στη Β’ Εθνική. Από εκεί και πέρα έχει φορέσει τις φανέλες αρκετών ομάδων και σε τοπικό επίπεδο στην Μακεδονία (Αλεξάνδρεια, Πολύκαστρο, Αγιονέρι, Αστραπή Μεσμίας κλπ), έτσι το βιογραφικό του από μόνο του έδινε την αίσθηση για μία σημαντική μονάδα στην επίθεση της Κορωνίδας.

Το athlitiko είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ίδιο μετά τη νίκη της Κορωνίδας, παρουσιάζοντας μάλιστα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για την πορεία του μέχρι τώρα στα Χανιά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πολύ μεγάλη νίκη σε ένα ματς κομβικής σημασίας καθώς αντιμετωπίσατε μία ομάδα με τον ίδιο στόχο, τη Θύελλα;

Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα αν και η αλήθεια είναι πως και τα παιδιά της Θύελλας πάλεψαν και ήθελαν και αυτοί πολύ το παιχνίδι. Δείξαμε ότι το πάθος και η δουλειά των τελευταίων εβδομάδων βγήκε στο γήπεδο.

Πως κρίνεις την μάχη της παραμονής για την ομάδα σου μετά από αυτό το αποτέλεσμα;

Η άποψη μου είναι  πως μας αδικεί πάρα πολύ η βαθμολογική μας θέση και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματά μας και με τις ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία, όπου εκτός από 2-3 ματς που παρουσιαστήκαμε με πολλές απουσίες και χάσαμε με πολλά γκολ, όλα τα υπόλοιπα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Για πες μας πως βρέθηκες το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της Κορωνίδας;

Στην ομάδα της Κορωνίδας βρέθηκα τυχαία λόγω της εμπορικης μου δραστηριότητας οσπρίων που κάνω και έτσι γνώρισα τον Νεκτάριο Βαρδάκη που με έφερε στην ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω η πορεία μου στο χανιώτικο ποδόσφαιρο να είναι μεγάλη και να πάνε όλα καλά γιατί η αλήθεια είναι πως η ζωή μου εδώ στο νησί είναι σχεδόν τέλεια.

Πως βλέπεις μέχρι τώρα τη δική σου παρουσία εκεί;

Όσο για την ομάδα μου γίνεται γενικότερα μία καλή προσπάθεια από διοίκηση, προπονητές και παίκτες. Η ομάδα θέλουμε να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα και ταυτόχρονα να προωθήσει νέους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι η ομάδα θα σωθεί εύκολα κάποια στιγμή και η τύχη θα της χαμογελάσει για να πάρουμε και εμείς κάποια αποτελέσματα που αξίζουμε και θα ανέβει έτσι και η ψυχολογία μας που είναι αρκετά επηρεασμένη από το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και στη Θύελλα και στα παιδιά εκεί γιατί έχουν μία σκληροτράχηλη ομάδα με καλούς παίκτες και πιστεύω ότι θα σωθούν στο τέλος.

Έχοντας έρθει από διαφορετικά πρωταθλήματα σε τοπικό επίπεδο, ποια είναι η άποψη σου γενικότερα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Χανιά;

Πρόκειται για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κατά την άποψή μου αν εξαιρεθεί το ΣΥΝΚΑ που αποτελεί μία ομάδα άλλης κατηγορίας, όλες οι υπόλοιπες μπορούν να πετύχουν νίκες και ήττες οπουδήποτε. Για μένα που ήρθα εδώ με την οικογένειά μου για επαγγελματικούς λόγους αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο το πλαστικό γήπεδο και το τόσο μακρύ πρωτάθλημα.

Τέλος, κάνε μας ένα σχόλιο για τον καλό σου πλέον φίλο και προπονητή σου, Παντελή Μπερικάκη:

Ο προπονητής αποτελεί πάντα στις ομάδες που πήγα τον άνθρωπο που κάνει κουμάντο και πρέπει να υπακούει ο καθένας. Φέτος πέρα από αυτό ο Παντελής είναι φίλος-κολλητός μου θα έλεγα και με βοηθάει και στη ζωή μου εκτός γηπέδου να πρσαρμοστώ και να τα παώ καλά και στη δουλειά μου.

 

Estrella