Νικολλί: Να πετύχω όσα περισσότερα γκολ με τον ΠΟΑ

Face Control | 9 Οκτωβρίου 2019, 17:44

Ο Λέο Νικολλί αποδείχτηκε η "χρυσή" αλλαγή του Μανώλη Σκύβαλου στο παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό, αφού ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο γκολ του ΠΟΑ στις καθυστερήσεις του αγώνα, στο τελικό 1-0.

Αυτό ήταν το παρθενικό τέρμα για τον πρώη επιθετικό των Κρ. Αστέρα και Κ20 Πλατανιά στην πρώτη του συμμετοχή στη Γ’ εθνική, αφού δεν είχε χρησιμοπιηθεί στα δύο πρώτα παιχνίδια με Επισκοπή και Πόρο.

Ο Νικολλί μίλησε στο athlitiko για το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Πανακρωτηριακό και τις πρώτες του εντυπώσεις από το Ηράκλειο και τον ΠΟΑ, σχολιάζοντας θετικά το πρώτο διάστημα προσαρμογής του.

Αναλυτικά:

Για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Πανακρωτηριακό και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο και έδωσε τους τρεις πόντους στην ομάδα μου. Ηταν μία νίκη πολύ σημαντική για την ομάδα και τη συνέχεια».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το Ηράκλειο και τον ΠΟΑ και το πρώτο διάστημα προσαρμογής:

«Σιγά σιγά και χρόνο με το χρόνο καταφέρνω να προσαρμόζομαι και εγώ σε μία καινούρια ομάδα και μία νέα πόλη, εδώ στο Ηράκλειο. Γενικότερα έχω πολύ καλή εντύπωση για την ομάδα, υπάρχει ένα πολύ καλό δέσιμο μεταξύ παικτών και τεχνικού επιτελείου και σίγουρα αυτό είναι το σημαντικότερο σε μία ομάδα».

Για τον στόχο του ΠΟΑ αλλά και τους προσωπικούς του στόχους με την ομάδα:

«Ο στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία και παράλληλα μέσα από αυτό να καταφέρει να προωθήσει παίκτες.

Εγώ από τη δική μου πλευρά θέλω να δουλεύω καθημερινά και να γίνομαι καλύτερος. Από εκεί και πέρα ευελπιστώ να πετύχω όσο περισσότερα γκολ φέτος και να βοηθήσω από το πόστο μου την ομάδα στην πορεία του πρωταθλήματος».

 

Rabona ad