Νικολίτσης ο νέος στόπερ

Παλαιόχωρα | 19 Αυγούστου 2018, 14:35

Ενα νέο πρόσωπο χρησιμοποίησε στο φιλικό απέναντι στον Ηρόδοτο η Παλαιόχωρα. Πρόκειται για τον 27χρονο Αστέριο Νικολίτση, που αγωνίζεται ως στόπερ.

Αυτός είναι λοιπόν ο παίκτης που γράφαμε στο athlitiko ότι ήταν ο στόπερ που είχε “φέρει” τις τελευταίες μέρες στα Χανιά η Παλαιόχωρα, ένας παίκτης που έχει περάσει από ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, όπως τον Πιερικό και τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί και στον Αιγινιακό.

Πράγματι, ο προπονητής του, Αστέριος Θέμελης, τον χρησιμοποίησε στη Ν. Αλικαρνασσό και μάλιστα τόνισε τα εξής γι’ αυτόν: «Το θετικό στο φιλικό με τον Ηρόδοτο ήταν ότι ένα ακόμα παιδί, ο Νικολίτσης, ο οποίος είναι στόπερ και είχε κάνει μόλις μία ημέρα προπόνηση με την ομάδα, η παρουσία του ήταν πάρα πολύ καλή. Είναι ένα παιδί που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει».

Από εκεί και πέρα ο Αστ. Θέμελης πρόσθεσε ότι, «περιμένουμε και την έλευση του Γιάννη Βαρουξάκη και νομίζω ότι είναι με μια ακόμα προσθήκη παίκτη στο κέντρο θα κλείσουμε το ρόστερ σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε έτοιμοι την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad