Νικηφόρο το πρώτο φιλικό για την Κ19

Πλατανιάς Α.Π. Σούδας | 8 Σεπτεμβρίου 2018, 18:40

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η Κ19 του Πλατανιά που ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αντίπαλός της ήταν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, ομάδα που ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της την επόμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΧ, με τους νεαρούς παίκτες του Πλατανιά να επικρατούν με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Καρτάκη στο β’ ημίχρονο.

Ο Γιώργος Κόλτζος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της Κ19, καθώς και σε παίκτες από την Κ17, όπως αναφέρει ο Πλατανιάς στην επίσημη ενημέρωσή του.

Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ανωμεριανάκης, Μαρκαντωνάκης, Λιβιάκης, Νιαυραδάκης, Κατσαρός, Ταγιάρι, Στεφανίδης, Γκολόζι, Παρασκάκης, Αλιφιεράκης, Δρικάκης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Ντουροπολάκης, Παχύς, Σολανάκης, Μαθιουλάκης, Καρτάκης, Εντισον, Τζιτζίκας, Κλέσι, Μαυρογενάκης, Πλανάκης.

Κατά τ’ άλλα, οι προπονήσεις συνεχίζονται στο Μάλεμε με τους τεχνικούς των τμημάτων υποδομής να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διάθεση και την προσπάθεια των νεαρών παικτών.

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ακαδημία Σούδας για τη φιλοξενία», τονίζεται σχετικά από τον Πλατανιά.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards