Νικηφόρο πέρασμα και από το Φραγκοκάστελο τα Άπτερα

Σφακιά Άπτερα | 14 Ιανουαρίου 2018, 18:49

Με ακόμα μία νίκη συνέχισαν την πορεία τους στην κορυφή της Β' Κατηγορίας τα Άπτερα που επικράτησαν των Σφακίων με 4-2 στο Φραγκοκάστελο για την 16η αγωνιστική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο σύλλογος από τα Μεγ. Χωράφια διατηρεί έτσι την απόσταση των έξι βαθμών από την δεύτερη θέση με τον Τιτάνα, ενώ πλέον πήρε και ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα οκτών βαθμών από την τρίτη στην οποία ανέβηκε πλέον η Δάφνη.

Η ομάδα του Γιάννη Χαζηράκη κατάφερε να πάει με προβάδισμα ενός τέρματος στο ημίχρονο χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 27′ ο Μαρινάκης, μετά από σέντρα του Παν. Τσικουδάκη (0-1).

Μέσα σε λίγα λεπτά στο ξεκίνημα του β΄μέρους κρίθηκε το ματς με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν γρήγορα τρία τέρματα. Μετά από σέντρα του Μαρινάκη σημειώθηκε αυτογκόλ στο 55′ (0-2), ενώ ακολούθησαν το γκολ-φάουλ του Νικολάου για το 0-3 και ακόμα ένα γκολ από τον Παν. Τσικουδάκη στο 63′ (0-4).

Τα Σφακιά αντέδρασαν πάντως στη συνέχεια και πέτυχαν δύο γκολ. Ο Σ. Τζωρτζάκης μείωσε αρχικά σε 1-4 στο 65ο λεπτό, ενώ ο νεοεισελθών Καγιαδάκης ήταν αυτός που πέτυχε το 2ο γκολ των γηπεδούχων στο 75′, οι οποίοι ζήτησαν και ένα πέναλτι λίγο αργότερα σε μαρκάρισμα που έγινε στον Μανουσέλη.

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφυνιαδάκης, Ι. Χομπιτάκης, Δεληγιαννάκης, Μπολιώτης, Ι. Ε. Τζωρτζάκης, Μπούχλης, Παπαδάκης (70′ Καγιαδάκης), Λ. Χομπιτάκης (60′ Σκουλούδης), Γ,. Μανουσέλης, Κουτρουμπάς, Σ. Τζωρτζάκης

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Τζομπανάκης, Λαβράνος (72′ Κάτσης), Κουναλάκης, Σοφιανόπουλος, Νικολούλιας, Τσόλης, Νικολάου, Παρδαλάκης (78′ Λεβάκης), Παν. Τσικουδάκης (75′ Χαριτάκης), Μαρινάκης (70′ Πατερίτσας), Αλ. Τσικουδάκης

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards