Νικηφόρος: ‘Ηρθα σε ένα υγιές σωματείο

Δάφνη | 7 Αυγούστου 2018, 17:26

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχωρεί στο athlitiko ο νέος προπονητής της Δάφνης Στέλιος Νικηφόρος. Ο νεαρός τεχνικός αναφέρεται στο νέο του ξεκίνημα σε ανδρικό επίπεδο, το οποίο τον βρίσκει σε διαφορετικό νομό, προερχόμενος από το γειτονικό Ρέθυμνο.

Ο Νικηφόρος θα εργαστεί για πρώτη φορά σε πάγκο α’ ομάδας αφού τα προηγούμενα χρόνια ήταν στις ακαδημίες του Ατσιποπούλου.

Στις δηλώσεις του έθεσε ως στόχο την άνοδο της ομάδας αλλά και να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο το οποίο θα ευχαριστιέται οι παίκτες και ο κόσμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Μία νέα πρόκληση για εσένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Δάφνης. Πώς προέκυψε η συνεργασία σας και πώς την αντιμετωπίζεις αφού θα εργαστείς ουσιαστικά για πρώτη φορά σε ανδρικό επίπεδο;

Μέσα από ένα φιλικό ακαδημιών στο Ρέθυμνο προέκυψε η γνωριμία μου με τους ανθρώπους της ομάδας της Δάφνης και μετέπειτα η συνεργασία μας. Είχα και κάποιες άλλες προτάσεις από το Ρέθυμνο, όμως επέλεξα να έρθω στη Δάφνη διότι είδα ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουνε.

Μπορώ να δουλέψω χωρίς πίεση στην ομάδα, ελπίζω να έχουμε όλοι μία καλή χρονιά με υγεία εντός και εκτός γηπέδων.

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από την ομάδα. Έχεις εικόνα από την μέχρι τώρα πορεία της;

Γνωρίζω ότι η Δάφνη έχει πολύ καλό υλικό, πρόκειται για ένα οργανωμένο και υγιές σωματείο με ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά. Η ομάδα έφτασε κοντά στην άνοδο πέρυσι και γενικότερα “φλερτάρει” εδώ και 3 χρόνια με την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και ελπίζουμε αυτό να γίνει φέτος.

Είναι αυτοσκοπός της Δάφνης η άνοδος στην Α’ Κατηγορία;

Θέλουμε την άνοδο χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό για εμάς. Θέλουμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα που να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστιούνται οι παίκτες και ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο να μας βέπει.

Ποιες είναι οι πρώτες σου πληροφορίες για το τοπικό των Χανίων και κυρίως για τις ομάδες της Β’ Κατηγορίας με τις οποίες θα τεθείτε αντιμέτωποι την ερχόμενη χρονιά;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω καθαρή εικόνα για την κατηγορία, γνωρίζω όμως ότι η δυναμική είναι μεγαλύτερη από του Ρεθύμνου.

Υπάρχουν 5-6 πολύ καλές ομάδες στη Β’ Κατηγορία. Όσο περνάει ο χρόνος και μέσα από το γήπεδο θα έχω πιο σαφή εικόνα για τις ομάδες και το πρωτάθλημα.

 

 

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad