Να μην την… πατήσει ξανά!

Χανιά | 19 Απριλίου 2018, 22:27

Το… πάθημα του πρώτου γύρου στο "Γεντί Κουλέ" έγινε… μάθημα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό σε ένα παιχνίδι που είχε τις ίδιες ιδιαιτερότητες στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό, αλλά με την ίδια συγκέντρωση καλούνται στη χανιώτικη ομάδα να αντιμετωπίσουν και το σαββατιάτικο ματς με τον ΟΦΗ.

Τώρα ο ΟΦΗ μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την εικόνα του πρώτου γύρου -όπου τότε τα δημοσιεύματα από Ηράκλειο μεριά έκαναν λόγο ακόμα και για διάλυση ή και για ματς που ήταν στον “αέρα”- και να εξελίχθηκε από εκείνο το ματς και μετά σε… τρένο ανόδου, αλλά επειδή θα έχει βασικές απουσίες, το γεγονός αυτό θα πρέπει να μην αποπροσανατολίσει το νεανικό σύνολο του Γιώργου Πετράκη.

Εξ άλλου ακόμα και οι ουσιαστικά… 11 παίκτες που είχαν απομείνει για τον Νίκο Παπαδόπουλο στο πρώτο ματς ήταν παίκτες ποιότητας κάτι που απέδειξαν εντός του αγωνιστικού χώρου, “πιάνοντας στον ύπνο” τον αντίπαλό τους από το ξεκίνημα.

Έτσι και τώρα μπορεί στον ΟΦΗ να προέκυψαν βασικές απουσίες όπως αυτές των Βουό, Μαχαίρα, Ποτουρίδη και Παπαστεριανού, αλλά το ρόστερ της ομάδας έχει ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να καλύψουν τα κενά αυτά.

Οπότε οι παίκτες του ΑΟΧ/Κισσαμικού καλούνται να δείξουν την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα όπως έκαναν και στο ματς των Σερρών, όπου ο Πανσερραϊκός λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει φάνταζε… εύκολη λεία, αλλά αποδείχθηκε “σκληρό καρύδι”.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania