Νανάκος: Βασικός μας στόχος να σωθεί η ομάδα

ΟΑΧ | 13 Οκτωβρίου 2019, 16:05

«Παρότι αρχή του πρωταθλήματος, οι παίκτριες μας απέδωσαν τα μέγιστα», σημείωσε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΟΑΧ, Σταύρος Νανάκος, μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα για την ομάδα του με τη νίκη που επιτεύχθηκε σε βάρος της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.

Ο τεχνικός του ΟΑΧ τόνισε πως η ομάδα του κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της και γι’ αυτό πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελαν οι παίκτριες του, επισημαίνοντας παρ’ όλα αυτά ότι ο βασικός στόχος είναι η παραμονή στην Α1.

«Παρότι αρχή του πρωταθλήματος, οι παίκτριες μας απέδωσαν τα μέγιστα. Το βασικό είναι ότι ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι η Δάφνη θέλει να παίξει “5-5”, εμείς είμαστε μια ομάδα πιο αθλητική, παίζουμε πιο επιθετικά στην άμυνα, παίζουμε στα όρια του φάουλ, τρέχουμε πολύ. Καταφέραμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, έχουμε πολύ καλές σουτέρ, πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα», σχολίασε ο Στ. Νανάκος, για να ολοκληρώσει ως εξής: «Ο βασικός μας στόχος είναι να σωθεί η ομάδα. Ηταν 1η αγωνιστική, βάλαμε μόλις 2 βαθμούς στο σακούλι μας, έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια στη συνέχεια. Κάτι αντίστοιχο θα ήταν και αν χάναμε. Απλώς, μας δίνει περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι το θέαμα που παρουσιάζουμε είναι αρεστό και θα προσελκύσει τον κόσμο των Χανίων για να έρθει να μας παρακολουθήσει».

zgas

Rabona ad