Ναι στις 12 ομάδες οι μισοί, οι άλλοι μισοί όχι!

Super League 1 11 Ιουλ 2018, 20:30

Διχογνωμία ως προς τη μείωση των ομάδων σε 12, έστω κι αν αυτό συμβεί από τη σεζόν 2020-21, παρουσιάστηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Κι αυτό γιατί οι μισές τάχθηκαν υπέρ, αλλά οι υπόλοιπες είπαν όχι σε αυτό το σενάριο, κατά συνέπεια δεν ξεκαθαρίζεται πώς θα προχωρήσει το πρωτάθλημα τη νέα περίοδο και πώς ακριβώς θα διεξαχθεί!

Μεταξύ άλλων, αυτό που ξεχωρίζει είναι η πρόταση που προκρίνεται από τη Σούπερ Λιγκ να υποβιβαστούν 2 ομάδες τη νέα σεζόν (ο 15ος και ο 16ος δηλαδή) και οι άλλες 2 να παίξουν μπαράζ με τον πρωταθλητή και τον δευτεραθλητή της Φούτμπολ Λιγκ, με τις δύο ομάδες που θα προκύψουν να παραμένουν ή να ανεβαίνουν στη Σούπερ Λιγκ!

Γενικότερα η κατάσταση είναι μπερδεμένη και σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι πολύ δύσκολα όλα αυτά θα μπορέσουν να λάβουν σάρκα και οστά, αφού εκτός των άλλων η Φούτμπολ Λιγκ δεν πρόκειται να δώσει τη συγκατάθεσή της σε μία τέτοια λύση.

Αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα αναφορικά με το τι ειπώθηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ που διήρκεσε 4 σχεδόν ώρες.

Να σημειωθεί ότι «ναι» στις 12 ομάδες ψήφισαν οι: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Αρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννενα και Ξάνθη. 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad