Νίκη στο Αιγίνιο για πολλούς λόγους

Χανιά | 23 Μαρτίου 2019, 11:36

Το εμπόδιο του Αιγινιακού καλείται να ξεπεράσει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός (23/03, 15:00), για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η χανιώτικη ομάδα έχει πολλούς λόγους για τους οποίους θέλει να φύγει με χαμόγελα από το Αιγίνιο, απέναντι σε μία ομάδα που περιμένει την εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση του υποβιβασμού, αλλά ακόμα και αν δικαιωθεί δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες παραμονής. 

Αρχικά η νίκη είναι το ζητούμενο για να εδραιωθεί η ομάδα στην πρώτη δεκάδα και να κοιτάξει να βρεθεί σε όσο το δυνατόν πιο υψηλή θέση στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παράλληλα με το κίνητρο για την πρώτη νίκη στην έδρα του Αιγινιακού υπάρχει και αυτό της άτυπης ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Το “2-3” στα Περιβόλια ήταν αυτό που έφερε εξελίξεις στη χανιώτικη ομάδα με τη λύση συνεργασίας με τον Γιώργο Πετράκη και τον ερχομό του Αλέκου Βοσνιάδη.
Ο έμπειρος προπονητής δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κουσκουνά, Βρεττό και στους τραυματίες Γκίνη και Ζιούλη.

Κατά συνέπεια οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Λαζαρίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Σισέ, Τόλι, Καραγεώργης, Φαζός, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης, Καραγιάννης, Μουμίν, Κάσσος, Σάλιακας, Αρναρέλλης, Χαλκιαδάκης, Αποστολόπουλος, Ρίσκι.

Ο Τζεμ Καρατζά, από την άλλη, για τον Αιγινιακό δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βλαχομήτρου και τον διεθνή με το Μπαχρέιν Αλ Χαρντάν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), με βοηθούς τους Θανάση Μαλανδρή (Χαλκιδικής), Μιχάλη Χατζημανώλη (Δωδεκανήσου) και 4ο διαιτητή Λάμπρο Μπεκιάρη (Καρδίτσας).

 

Mikel Chania Delivery
/psiloritischania