Νίκη παραμονής για Χάλη: 3-1 τον Αστέρα Χαλ.

Χάλης Αστέρας Χαλέπας | 1 Δεκεμβρίου 2019, 15:08

Ο Χάλης προηγήθηκε από νωρίς στο παιχνίδι και κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Χαλέπας με 3-1 στο γήπεδο του Βαρυπέτρου. Η ομάδα του Γ. Σπαράκη φτάνει έτσι τους 10 βαθμούς, αφήνοντας στους 4 τον Αστέρα.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε μόλις στο 3’ όταν μετά το λάθος της άμυνας του Αστέρα το εκμεταλλεύτηκε ο Μεγαλακάκης ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του με σουτ.

Ο Αστέρας Χαλέπας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 20’ όταν μετά από πάσα του Γκογκολάκη, ο Δουλάς έκανε με πλασέ το 1-1, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 54’ μετά από ομαδική ενέργεια από τους Μεγαλακάκη, Μαναρώλη και Σταθάκη ο τελευταίος με σουτ έκανε το 2-1 δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μαναρώλης με πλασέ στο 87’.

Χάλης (Γιώργος Σπαράκης): Τραχαλάκης, Μαρκάκης (65’ Σαχμπατζίδης), Σταφύλωφ Β., Κουφάκης, Αδαμόπουλος, Σταφύλωφ Ν. (80’ Ξηρουχάκης), Σταθάκης, Λενταράκης (60’ Μήτρου), Μαναρώλης, Βασιλείου, Μεγαλακάκης

Αστέρας Χαλέπας (Βαγγέλης Ανδρεαδάκης): K. Ανδρεαδάκης, Ντόι, Χατζηβασίλης (25’ Ερωτοκρίτου), Τσιούτης, Μαρτζοκάι, Πέτικας, Δουλάς, Παπαδημητρίου, Γκογκολάκης (65’ Καραχάλιος), Μπερβανάκης (60’ Αγγελόπουλος), Λαμάι (80’ Πισιήλης )

Estrella

Rabona ad