Νέο μέλος στο τιμ Ανυφαντάκη στη Δόξα Δράμας

Super League 2 11 Οκτωβρίου 2019, 13:32

Ενα νέο μέλος απαριθμεί το προπονητικό τιμ με επικεφαλής τον Κώστα Ανυφαντάκη στη Δόξα Δράμας.

/Bella Pizza

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Κατσανίκα υπεύθυνος για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών των “μαυραετών” θα είναι ο Νίκος Μαντζουράνης, με καταγωγή από τη Μυτιλήνη. 

Ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας έχει εργαστεί σε Πανθρακικό, ΑΕΚ, Καλλονή, Αιολικό, αλλά και σε ομάδες μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της Δόξας έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την πρόσληψη του γυμναστή, Νίκου Μαντζουράνη. Με καταγωγή από τη Μυτιλήνη, ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης των «Μαυραετών» έχει να επιδείξει αξιοπρόσεκτο βιογραφικό και συγκεκριμένα παρουσία στη Σούπερ Λιγκ με τον Πανθρακικό το 2013 (είχε παίκτη τον γενικό αρχηγό μας, Αντώνη Λαδάκη), αλλά και περάσματα από την ΑΕΚ, την Καλλονή, τον Αιολικό (2007, με Μιχάλη Γρηγορίου), αλλά και oμάδες μπάσκετ.

Ο Νίκος Μαντζουράνης, που γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1966, θεωρείται από τους κορυφαίους εργοφυσιολόγους πανελλαδικά, ενώ είναι καθηγητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής από το 2010 ως σήμερα (τομέας προπονητικής και αθλητικής φυσιολογίας), στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Ο νέος γυμναστής της Δόξας αποφοίτησε το 1988 από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, με σχεδόν 25ετή εμπειρία σε προπονητικά επιτελεία, ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης.

Το 1994 απέκτησε Μεταπτυχιακό (MSc) στην Εφαρμοσμένη Προπονητική από το Leeds Metropolitan University της Μεγάλης Βρετανίας και το 2007 απέκτησε Διδακτορικό (PhD).

Στο πλούσιο παλμαρέ του έχει δεκάδες ερευνητικές δημοσιεύσεις σε αγγλικά επιστημονικά περιοδικά και πολλές εισηγήσεις σε Διεθνή Συνέδρια Αθλητιατρικής και Προπονητικής, ενώ κατά τη διαμονή του στην Αγγλία τη δεκαετία του ’90, εργάστηκε στα τεχνικά επιτελεία ομάδων όπως οι Χάντερσφιλντ, Μπράντφορντ και Γιορκ (1994-1996).

H ΠΑΕ Δόξα καλωσορίζει τον Νίκο Μαντζουράνη στην ομάδα και στην πόλη της Δράμας, ευχόμενη μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad