Νέο μέλος στο προπονητικό τιμ – Τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας ο Λάκκας

Θησέας | 20 Ιουλίου 2018, 21:38

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Κατωτικίδη για τα τμήματα υποδομής του ανακοίνωσε ο Θησέας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ίδιος είναι κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ C έχοντας ξεκινήσει από πέρυσι την προπονητική του πορεία στην Ασπίδα όπου αγωνιζόταν και ως ποδοσφαιριστής.

Παράλληλα νέος τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ανδρεαδάκη, αναλαμβάνει ένας από τους πιστούς “στρατιώτες” της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ο Σταύρος Λάκκας ο οποίος διατελεί και καθήκοντα προπονητή στην ακαδημία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ!!” – “ΣΤΑΥΡΟ… ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ”

Η Ακαδημία Θησέας – ΑΟ Περιβολίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι προσθέτει στην υπάρχουσα προπονητική φαρέτρα του άλλον έναν φιλόδοξο, νεαρό πρόπονητή τον Γιώργο Κατωτικίδη. Ο Γιώργος είναι κάτοχος διπλώματος Uefa C και πέρυσι βρισκόταν στην Ακαδημία της Ασπίδας.

Τα ΔΣ του Θησέα & του ΑΟΠ τον καλωσορίζουν στην οικογένειά μας και του εύχονται καλή επιτυχία.Τέλος το μεγάλο κενό της θέσης του Τεχν. Διευθυντή της Ακαδημίας μας ομόφωνα αποφασίσαμε να καλυφθεί εκ των έσω. Ο διάδοχος του Βαγγέλη Ανδρεαδάκη θα είναι ο Σταύρος Λάκκας, προπονητής της Ακαδημίας μας από το 2014.

Παράλληλα θα διατηρεί και τα καθήκοντα του προπονητή. Ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν της Ακαδημίας μας έχει ξεκινήσει και ήδη μπορούμε να ανακοινώσουμε πως θα υπάρχει και προπόνηση τερματοφυλάκων για τα παιδιά της Ακαδημίας μας.

Στηριζόμενοι στη φιλοσοφία μας και το αίσθημα ευθύνης για να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες προπόνησης για τα μικρά μας αστεράκια συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια έχοντας ως φάρο ελπίδας την τελευταία διετία.

Οι εγγραφές ξεκινούν στις 27/8 και οι προπονήσεις στις 3/9 (εκτός απο τα τμήματα Παίδων & Νέων που θα ξεκινήσουν νωρίτερα και θα ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία τις επόμενες μέρες).

Mikel Chania Delivery

Rabona ad