Νέο Δ.Σ. στον Παναιγιάλειο – Ψήφος εμπιστοσύνης σε Γκουτσίδη

Football League 15 Ιανουαρίου 2018, 0:08

Ο Αντώνης Ρέλλας τελικά δεν θα συνεχίσει στην προεδρία του Παναιγιάλειου και αναμένεται να μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών που κατέχει, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μάλιστα την Τετάρτη (17/01) είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Αιγύπτιου Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της οριστικής μεταβίβασης των μετοχών του κ. Ρέλλα προς αυτόν.

Εν τω μεταξύ συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιγιάλειος με νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Γιώργο Κουμπάκη.

Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Γεώργιος Κουμπάκης
Α΄ Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Κυριαζόπουλος
Β΄ Αντιπρόεδρος: Δήμος Κασκαντίρης 
Μέλος: Αθανάσιος Σωτηρόπουλος
Μέλος: Παναγιώτης Θεοφανόπουλος

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗ

Με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία ο Παναιγιάλειος, προσεχής αντίπαλος του ΑΟΧ/Κισσαμικού. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ομάδας τα μέλη της νέας διοίκησης συναντήθηκαν με τον προπονητή της ομάδας και τον συνεργάτη του Αλέξη Σπυρόπουλο, εκφράζοντας την πλήρη εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπά τους. 

Ακολούθως, -πάντα με βάση την ενημέρωση της ομάδας- συναντήθηκαν με τους αρχηγούς της ομάδας, από τους οποίους ζήτησαν να μεταφέρουν στους συμπαίκτες τους την πρόθεση της νέας διοίκησης να παράσχει το συντομότερο δυνατό όλα εκείνα τα εχέγγυα ώστε τα πάντα να επανέλθουν σε φυσιολογικούς και πάλι ρυθμούς.

Τη θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας ανέλαβε αντί του Θανάση Σταθακόπουλου ο Σπύρος Λάμπρου, ενώ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή προτάθηκαν οι Δημητρίου, Συρίγος και Καλιντζάκης.

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards