Νέος προπονητής του Παναιτωλικού ο Δέλλας

Super League 1 12 Ιανουαρίου 2018, 17:22

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τραϊανό Δέλλα ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Παναιτωλικός. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Άμεσος στόχος είναι η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, ενώ συνεργάτες του θα είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

Παράλληλα, παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο επί τελευταίας δεκαετίας γυμναστής τερματοφυλάκων, Κώστας Νικολαΐδης. 

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναιτωλικός έχει ως εξής:

Για την πρόσληψη του Τραϊανού Δέλλα:
«Την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού αναλαμβάνει από σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας και το απόγευμα (ώρα 5.00) θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας. Συνεργάτες του θα είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας. Σε δήλωσή του τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Η απόφασή μου ήταν πολύ εύκολη, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν και των ανθρώπων που διοικούν. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των λόγων. Μέσα από τη σκληρή δουλειά τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του Παναιτωλικού”».

Για την απομάκρυνση του Κώστα Νικολαΐδη:
«Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στην ομάδας μας ο Κώστας Νικολαΐδης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό για προσωπικούς λόγους. Αγωνίστηκε από το 2003 έως το 2008 ως τερματοφύλακας και την τελευταία 10ετία ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων. Τον ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά του, τον επαγγελματισμό του και την αφοσίωσή του στον Παναιτωλικό. Ο Κώστας Νικολαΐδης έκανε την εξής δήλωση: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Αιτωλοακαρνάνες για το σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου και στην οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο κ. Κωστούλα, τον πρόεδρο κ. Μπελεβώνη και το Δ.Σ., αλλά και όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια που ανήκω στη μεγάλη οικογένεια του Παναιτωλικού. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία”».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania