Νέιρα: Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια

Super League 1 29 Αυγούστου 2018, 18:49

Ο πρωταγωνιστής του ΟΦΗ στη Ν. Σμύρνη, Χουάν Νέιρα, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Ο Αργεντινός μέσος δήλωσε χαρούμενος για το θετικό ξεκίνημα που έκανε με τη νέα του ομάδα, ενώ παρουσιάστηκε σίγουρος πως οι “ασπρόμαυροι” θα είναι ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια. Αναλυτικά:

-Χουάν, συγχαρητήρια για την εμφάνιση σου και τα δυο γκολ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Καλό ξεκίνημα για σένα και την ομάδα…

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και οι δυο ομάδες έπαιξαν για να κερδίσουν. Πήραμε ένα βαθμό και συνεχίζουμε».

-Το δεύτερο γκολ που έβαλες ήταν φανταστικό. Πως σκέφτηκες σε εκείνη τη φάση…

«Δέχθηκα μια ωραία πάσα από τον «Κούτσια» (Κουτσιανικούλης), βρέθηκα μόνος στην περιοχή και η πρώτη μου σκέψη ήταν αμέσως να σουτάρω. Δόξα τω Θεώ, η μπάλα πήγε εκεί που έπρεπε! Ήταν ένα ωραίο γκολ, αλλά και  υπέροχη κίνηση όλης της ομάδας!».

-Πρώτο παιχνίδι, με δυο γκολ για σένα και θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα, εκτός έδρας…

«Ναι. Νοιώθω πολύ καλά για αυτό. Περισσότερο από όλα, επειδή βοήθησαν την ομάδα, στο πρώτο παιχνίδι. Χρωστάω πολλά στους συμπαίκτες μου, γιατί από την πρώτη στιγμή στην ομάδα, με έχουν βοηθήσει πολύ και τους ευχαριστώ».

-Οι εντυπώσεις σου, από το πρώτο παιχνίδι στο Ελληνικό πρωτάθλημα;

«Αν κρίνω από το δικό μας παιχνίδι, πολύ δυνατό ματς! Και οι δυο ομάδες  μπορούσαν να κερδίσουν, τελικά πήραμε από ένα βαθμό. Ίσως μπορούσαμε να κερδίσουμε, καθώς υπήρχαν πολλά σημεία στο παιχνίδι, που είχαμε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά το σημαντικό για μένα είναι ότι είχαμε συνολικά καλή εικόνα σαν ομάδα. Είμαι βέβαιος, ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

-Επόμενο παιχνίδι και αυτό εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό…

«Ναι, είδα ότι είναι μια ομάδα, που παίζει πολύ καλά με τη μπάλα. Έχασε το πρώτο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και σε αυτό το παιχνίδι και να πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad