Νέες αγωνιστικές επιτυχίες για τον ΝΑΟ Σούδας (pics)

Γενικά Θέματα 14 Μαρτίου 2018, 12:40

Νέες αγωνιστικές επιτυχίες πανηγυρίζει ο ΝΑΟ Σούδας, τις οποίες σημείωσε αυτή τη φορά σε πανελλήνιους διασυλλογικούς αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα, o Ναυταθλητικός Ομιλος Σούδας λίγο καιρό πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ελαφρών Βαρών κάτω των 23 ετών για τις κατηγορίες Εφήβων/Κορασίδων και Ανδρών/Γυναικών (θα διεξαχθεί 12 – 15 Απριλίου), κατάφερε να περισυλλέξει ένα χρυσό και πέντε ασημένια μετάλλια, αλλά και δύο τέταρτες θέσεις.

Omilos Ereton agones 2

Omilos Ereton agones 3

Omilos Ereton agones 4

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Ομιλο Ερετών “Στη μνήμη Παύλου Δαμαλά” υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) με τη συμμετοχή κωπηλατικών ομάδων από 12 Ομίλους απ’ όλη την Ελλάδα και πάνω από 120 αθλητές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων του ΝΑΟ Σούδας είναι τα εξής:

• Χρυσό μετάλλιο
Διπλό Σκιφ (1Χ) Κορασίδων Ανάπτυξης με τις Κατερίνα Μητσκολάβα και Δέσποινα Μπουζουνιεράκη

• Ασημένια μετάλλια
Διπλό Σκιφ (2Χ) Παίδων Ανάπτυξης (2006) με τους Δημήτριο Ιερωνυμάκη και Ισίδωρο Παληό
Σκιφ (1Χ) Παίδων Ανάπτυξης με τον Νικόλαο Ζέρβα
Σκιφ (1Χ) Παίδων Ανάπτυξης με τον Γεώργιο Γεωργακόπουλο
Σκιφ (1Χ) Κορασίδων Ανάπτυξης με την Θεοφανώ Χωματά
Σκιφ (1Χ) Κορασίδων Ανάπτυξης με την Χρυσή Μητσκολάβα

• 4η θέση
Σκιφ (1Χ) Κορασίδων με την Ευτυχία Ανδριανάκη
Σκιφ (1) Παίδων με τον Μανούσο Ξανθουδάκη

Omilos Ereton agones 6

Omilos Ereton agones 7

Omilos Ereton agones 8

Omilos Ereton agones

Την αποστολή της χανιώτικης ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν η έφορος Κωπηλασίας του Ομίλου, Πέπη Κελαϊδή, ο προπονητής, Δάνος Χωματάς, καθώς και γονείς των αθλητών.

Σε ανακοίνωσή του, «το Δ.Σ. του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τον προπονητή, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την καλή παρουσία τους στους αγώνες, καθώς και τον Ομιλο Ερετών για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 12-4-2018 έως και 15-4-2018 στο Σχοινιά. Επιπρόσθετα επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον επίσημο χορηγό της την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS/BLUE STAR FERRIES) για την στήριξη της στον Ομιλο».

karta antonis garden