Νέα φιλική νίκη για τον ΟΦΗ

Super League 1 25 Ιουλ 2018, 21:05

Ο ΟΦΗ συνέχισε νικηφόρα την πορεία του στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Ηρακλείου επιβλήθηκε της Λάρισας 1-0 και έδειξε και πάλι ότι… βαδίζει στο σωστό “δρόμο”. Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου παρουσίασε καλό “πρόσωπο” σε αρκετά μεγάλο διάστημα της συνάντησης, ενώ και οι Θεσσαλοί είχαν θετική παρουσία. Ξεκίνησαν, μάλιστα, πιο δυνατά και απείλησαν στο 2′ με τον Φριουί και στο 5′ με τον Καρανίκα. 

Σταδιακά, βέβαια, οι “ασπρόμαυροι”… ανέβασαν στροφές και είχαν κάποιες καλές στιγμές, στο 18′ με τον Ντίνα και στο 27′ με τον Μεγιάντο. Στις αρχές της επανάληψης η ΑΕΛ… άγγιξε το γκολ με τον Σαχιντί, ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί στο 59′, όταν ο Νέιρα βρήκε τον Κοροβέση, που με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Στο 72′ ο Κυριακίδης είχε άλλη μία σημαντική φάση για τους νικητές. 

 

Οι συνθέσεις:

 ΟΦΗ Α’ ημίχρονο: Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Μεγιάντο, Ντίνας, Σάσι, Πλατέλλας, Βουό.

 ΟΦΗ Β’ ημίχρονο: Στρέζος, Παπάζογλου, Φαζός, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Κυριακίδης, Οικονόμου (83’ Κοντογιάννης), Νέιρα, Κουτσιανικούλης, Κοροβέσης (78’ Νοικοκυράκης).

Λάρισα (Σ. Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Καρανίκας, Ζίζιτς, Μόρας, Γκοίκοβιτς, Χούπσεβ, Φατιόν, Πέτροβικ, Μιλοσάβλιεβιτς, Φριουί, Ντέλετιτς. 

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad