Νέα συμμετοχή με Εθνική Ενόπλων ο Ουές

Πλατανιάς | 10 Δεκεμβρίου 2019, 11:21

Τις υπηρεσίες του στην Εθνική Ενόπλων πρόσφερε τη Δευτέρα σε αγώνα που έγινε στην Αμφισσα απέναντι στο Φωκικό ο Αμπντούλ Ουές, συμμετέχοντας στα πρώτα 35 λεπτά του αγώνα.

Ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά αγωνίστηκε σε αυτό το παιχνίδι που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για το Θανάση Σίμο ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Ουές συνεχίζει έτσι να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική Ενόπλων από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το στρατό, η οποία Εθνική Ενόπλων επικράτησε με σκορ 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε στο α’ ημίχρονο ο επιθετικός της Λαμίας, Τάσος Καραμάνος.

Αξιο αναφοράς για τον Ουές ότι τις τελευταίες μέρες έχει παίξει τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια και συγκεκριμένα δύο 90λεπτα με ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα, όλο το 120λεπτο μαζί με το χρόνο της παράτασης στην Τρίπολη και 35 λεπτά στην Αμφισσα!

Φωκικός (Θωμάς Αναγνωστόπουλος): Λίβας, Κεφαλάς, Κοκμοτός, Παππάς, Καλύβας, Ζιώγας, Σεγδίτσας, Σεγδίτσας, Πολίτης, Ταμάμης, Ταμπάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Λέκκας, Κουρελής, Φτόνι, Τσαούσης, Κοτσάι, Μεγάλος, Αλολάρης

Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων (Βασίλης Βούζας): Λυμπερόπουλος, Ουές, Νιφαδόπουλος, Βουρνάζος, Τσουμάνης, Φουκαράς, Δηλαβέρης, Ταμπάκης, Μπουρσέλης, Στρίγγας, Καραμάνος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Μάναλης, Μπιταξής, Θεοδωράκης, Μπολάκης, Σαμαράς

Estrella
Auto KCS

Rabona ad