Νέα νίκη για τον Εργοτέλη

Football League 2 Σεπτεμβρίου 2018, 20:31

Ο Εργοτέλης έκανε το 2Χ2 στα φιλικά του σαββατοκύριακου. Νίκησε χθες 2-0 τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και σήμερα 2-1 τον ΠΟΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο ματς που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο Νίκκι Παπαβασιλείου έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες, που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί αρκετά έως τώρα, ενώ έκανε και τις δοκιμές του. Τους πειραματισμούς του, βέβαια, για τους Ατσαλενιώτες έκανε και ο Μανώλης Σκύβαλος.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 11’ ο Ιατρούδης πέτυχε το 1-0. Στο 24’ ο Κουάτενγκ ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και σημείωσε το 2-0. Στην επανάληψη το σκορ ήταν το ίδιο μέχρι και το 90’, όταν ο Πατινιώτης διαμόρφωσε το 2-1.

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (Χανιωτάκης), Μανουσάκης, Βουτσάς, Οικονόμου, Πλαϊτάκης, Βογιατζής, Μπουρσέλης (46′ Μπουτσάκης), Κατσούρι, Ιατρούδης (46′ Σαϊτάκης), Σταθόπουλος (21′ λ.τ. Αντωνίου, 61′ Χαιντίνι), Κουατένγκ (46′ Κουτσογιαννάκης).

ΠΟΑ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης (65′ Πισάνι), Καρβελάς (82′ Κεντριστάκης), Πατινιώτης, Παπαδομιχελάκης, Πολυζάς (77′ Γιαλιτάκης), Κερμενίδης, Κάρλος, Ξυλούρης (65′ Καμπόσος), Καραγκιοζίδης (72′ Τιγκίρης), Φραγκιαδάκης, Στεφανόνι (82′ Νάτος).

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards