Νέα εποχή και… Μυροφορίδης στον Απόλλωνα Πόντου

Football League 26 Ιουλίου 2018, 18:33

Μετά τη συμφωνία με στοιχηματική εταιρία που ήταν χορηγός του Απόλλωνα Πόντου και την περασμένη σεζόν οι Τάκης και Φώτης Μπαλτίδης παίρνουν πλέον τα ηνία από την οικογένεια Καλαϊτζίδη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η πρώτη τους κίνηση είναι η συμφωνία με τον Παύλο Μυροφορίδη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Σε δηλώσεις του στον “Fair Play Fm 96,1” ο Τάκης Μπαλτίδης έθεσε πρωταγωνιστικούς στόχους για τον Απόλλωνα και μίλησε για τη συνεργασία με τον Μυροφορίδη, αλλά και την αλλαγή προπονητή, αφού δεν θα συνεχίσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Θέλω να πω ότι πολύ την προσπάθεια της οικογένειας Καλαϊτζιδη γιατί έβαλε χρήματα την ομάδα σε δύσκολους καιρούς. Τώρα έφτασαν σε μια δύσκολη κατάσταση. Εγώ θα μπορούσα εύκολα να κάνω αυτό που έκαναν άλλοι και να αφήσω την ομάδα να πέσει στη Γ Εθνική γιατί έχει ένα χρέος 450 χιλιάδες ευρώ. Εγώ λοιπόν δεν κάνω αυτό και πληρώνω το χρέος γιατί ξέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν σε μια δύσκολη θέση. Εγώ θα βάλω τα λεφτά μέσω χορηγίας, για να ανεβάσω την ομάδα στην πρώτη εθνική. Και τα χρήματα δεν είναι λίγα. Είναι ένα με δυο εκατομμύρια ευρώ. Και θέλω μαζί με την Καλαμαριά να ανέβει και ο Ηρακλής. Η Θεσσαλονίκη θα έχει τέσσερις ομάδες στην πρώτη εθνική. Την ομάδα θα την πάρω εγώ. Εάν δεν την πάρω σήμερα θα την πάρω σε ένα μήνα. Ότι και να γίνει εγώ δεν θα αφήσω τον Απόλλων. Εγώ έχω πάρει την ομάδα χρεωμένη και στο παρελθόν. Κόντεψα να μπω φυλακή, αλλά η ομάδα σώθηκε και έμεινε 4 χρόνια στην Β εθνική. Αργότερα την ξεχρέωσα και την παρέδωσα χωρίς κανένα χρέος. Και πάλι θα κάνω το ίδιο και θα ανεβάσω την ομάδα στην πρώτη εθνική. Η οικογένεια Καζαντζίδη δεν μπορεί να συνεχίσει πλέον. Δεν κατηγορούμε κανέναν εμείς. Θα αναλάβω την ομάδα εγώ».

Για τον Μυροφορίδη: «Μίλησα και με τον ίδιο και αποφάσισα να του δώσω τα ηνία της ομάδας για να την ανεβάσει στην πρώτη εθνική. Είχε και άλλες προτάσεις στα χέρια του από άλλες ομάδες. Αλλά προτίμησε να έρθει στον Απόλλων. Γνωρίζει την Β εθνική και θα ανεβούμε στην πρώτη εθνική. Και θα ανέβει και ο Ηρακλής. Θα του δώσω και χορηγία εάν χρειαστεί».

Για τον προπονητή: «Το θέμα του προπονητή είναι πλέον θέμα του Μυροφορίδη. Μου είπε ότι θέλει 6 μέρες για να μου φέρει προτάσεις. Θα αλλάξουμε προπονητή. Καινούργια οικοδομή με παλιά υλικά δεν γίνεται».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad