Νέα ατυχία με σοβαρό τραυματισμό για Καραγκούνη! Απών από την προπόνηση ο Γκοτ

Πλατανιάς | 18 Δεκεμβρίου 2019, 22:57

Η ατυχία "χτυπά" για μια ακόμη φορά τον Πλατανιά, καθώς ένας νέος τραυματισμός προέκυψε στο πλαίσιο της προπόνησης που διεξήχθη την Τετάρτη στο Μάλεμε. Πρόκειται για τον Βασίλη Καραγκούνη.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος χτύπησε σοβαρά (υπέστη κάταγμα!) στο ζυγωματικό μετά από σύγκρουση που είχε στην προπόνηση και μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες! Απ’ ό,τι φαίνεται, είναι από δύσκολο έως απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, σε μια εντελώς ξαφνική και απρόοπτη απουσία για τον Πλατανιά, τη στιγμή που ο συγκεκριμένος παίκτης είχε εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών λόγω τιμωρίας.

Αν μη τι άλλο, το 2019, ολοκληρώνεται πολύ άσχημα για τον Πλατανιά, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν προκύψει δύο σοβαροί τραυματισμοί με ρήξη χιαστών σε Καρβούνη και Λεωνιδόπουλο και τώρα ακολουθεί ένας ακόμα τραυματισμός, που αφορά τον Καραγκούνη.

Από ‘κει και πέρα, να σημειωθεί ότι απών ήταν ο Γκοτ, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο Μάλεμε και απ’ ό,τι φαίνεται είναι τυπικό θέμα πλέον η ανακοίνωση της αποχώρησης του από την ομάδα.

Δεδομένα τα δοκάρια του Πλατανιά στο σαββατιάτικο παιχνίδι θα υπερασπιστεί ο Μαντζάρης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ είναι η εξής:

Ο τραυματισμός του Καραγκούνη στο ζυγωματικό σκίασε τη σημερινή προπόνηση. Ο παίκτης προς το τέλος του προγράμματος συγκρούστηκε με τον Πενταράκη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και τις πρώτες βοήθειες.

Από σήμερα πάντως ξεκίνησε η προετοιμασία για τον σημαντικό αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας το Σάββατο στα Περιβόλια. Στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στην τακτική και τη φυσική κατάσταση. Εκτός από τους μόνιμα τραυματίες εκτός έμεινε και ο Γκοτ.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad