Μundial 2018 (6X6): Ισλανδία-Παναμάς 4-3 (pics)

Ποδόσφαιρο 10 Ιουλ 2018, 20:22

Στο γκολ κρίθηκε ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια του καλοκαιρινού τουρνουά του Ελπίς-Νίκη "Mundial 2018", με την Ισλανδία να κερδίζει τον Παναμά με 4-3.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης. Το ημίχρονο βρήκε μάλιστα τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2, με τον Μυλωνάκη να δίνει προβάδισμα δύο φορές στον Παναμά (1-0 και 2-1) και τον Πετράκη να έχει ισάριθμες “απαντήσεις” για την Ισλανδία καθώς και αυτός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές, ισοφαρίζοντας αντίστοιχα σε 1-1 αρχικά και 2-2 στη συνέχεια πριν το ημίχρονο.

milonakis petrakis

Γιώργος Πετράκης (αριστερά) και Άγγελος Μυλωνάκης (δεξιά) πέτυχαν από 2 γκολ για τις ομάδες τους σ’ αυτό το παιχνίδι

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ισλανδία κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή, με τον Κουνέτα (κάτω) να σημειώνει το 3-2. Αντίδραση έβγαλε και ο Παναμάς και με σκόρερ τον Μπικάκη ισοφάρισε και αυτή τον αγώνα σε 3-3, δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

koynetas

Ο Κουνέτας έδωσε προβάδισμα σε 3-2 στην Ισλανδία (πάνω) με τον Μπικάκη (κάτω) να ισοφαρίζει σε 3-3 για τον Παναμά 

bikakis

krasakis dim andreadakis k

Στιγμιότυπο όπου διακρίνονται ο Κώστας Ανδρεαδάκης αριστερά για τον Παναμά και ο Δημήτρης Κρασάκης για την Ισλανδία στα δεξιά

goal islandia

Πανηγυρισμοί σ’ ένα από τα γκολ της Ισλανδίας

Τελικά το νικητήριο γκολ στο παιχνίδι το πέτυχε για την Ισλανδία ο Μανόλης Κρασάκης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην ομάδα του να συνεχίσει νικηφόρα στο τουρνουά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ισλανδία: Ιωαννίδης, Δασκαλάκης, Παπακαστρήσιος, Κουνέτας, Δημ. Κρασάκης, Πετράκης, Χριστόπουλος, Ντρογκασβίλι, Σφηναρολάκης, Μαν. Κρασάκης

Παναμάς: Βέρδος, Βολακάκης, Μυλωνάκης, Μπικάκης, Γαβαλάς, Κ. Ανδρεαδάκης

islandia

panamas

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μανόλης Κρασάκης (μεσαίος-κάτω σειρά 11άδας της Ισλανδίας) που σημείωσε το νικητήριο γκολ, τόνισε τα εξής στο athlitiko για τη διοργάνωση και τις φανέλες: “Είναι μία ωραία διοργάνωση, μαζευόμαστε να παίξουμε την μπάλα μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μαζί με τις φανέλες το τουρνουά μας παραπέμπει στη διοργάνωση του Μουντιάλ και περνάμε γενικά αρκετά ωραία”.

fasi

gavalas

 

 

 

 

 

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad