Μ. Παπαδάκης: Εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ο Ηρόδοτος

Ικαρος Μουρνιών | 2 Οκτωβρίου 2018, 14:53

Ιδανικά συνδύασε την επιστροφή του στον Ικαρο μετά από 7 χρόνια ο Μανώλης Παπαδάκης, καθώς στο πρώτο του παιχνίδι κατάφερε να σκοράρει.

Αυτό συνέβη λίγο μετά την είσοδό του στο β’ ημίχρονο στο ματς απέναντι τη Σπάθα, ένα γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της νέας του ομάδας, πλέον, καθώς είχε ξεκινήσει τη χρονιά με τον Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο athlitiko ως ποδοσφαιριστής του Ικάρου, ο Παπαδάκης εκφράζει την αισιοδοξία του για μία καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν παραλείπει να αναφερθεί και στο πέρασμά του από Ηρόδοτο και Πλατανιά τα προηγούμενα χρόνια, τονίζοντας ειδικότερα ότι θα μπορούσε να πάρει μία ευκαιρία από τη χανιώτικη ομάδα, την οποία του έδωσε τελικά ο σύλλογος του Ηρακλείου. 

Για το ντεμπούτο του με τον Ικαρο: «Ηθελα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα από τη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό διότι βοήθησα παράλληλα κι εμένα. Αν και είμαι λίγο καιρό, έχω δεθεί με τα παιδιά και είμαστε σαν μία οικογένεια».

Για το πολύ καλό ξεκίνημα σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του Ικάρου και τον πήχη που θέτει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Από τις προπονήσεις που έχω δει, βλέπω ότι τα παιδιά ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο. Ο ένας βοηθά τον άλλο, είναι κάτι που δεν το έχουν πολλές ομάδες. Αν συνεχίσουμε έτσι θα κάνουμε μια πορεία που θα συζητάνε όλα τα Χανιά».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στη Δόξα Παχιανών: «Πρέπει να δούμε και αυτό το παιχνίδι αρκετά σοβαρά, να μπούμε από την αρχή δυνατά και να κερδίσουμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε και ό,τι καλύτερο προκύψει από ‘κει και πέρα».

Για το πέρασμά του από τον Ηρόδοτο και την άνοδο από τα μπαράζ: «Είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ… Ημασταν μία δεμένη ομάδα, με πολύ καλό κλίμα και αυτό βγήκε στην πορεία. Ακόμα και τώρα ίσως να μην έχουμε συνειδητοποιήσει τι πετύχαμε… Είναι κάτι που δεν το βιώνεις κάθε μέρα».

Για την παρουσία του στον Πλατανιά και αν θεωρεί ότι θα μπορούσε να πάρει ευκαιρία στην πρώτη ομάδα: «Ημουν αρκετά χρόνια στον Πλατανιά, προσπάθησα να φτάσω μέχρι και την πρώτη ομάδα. Θα μπορούσα να πάρω μία ευκαιρία, την οποία τελικά μου την έδωσε στην πορεία ο Ηρόδοτος για να φτάσω εκεί που πήγα». 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad