Μπύρος: Η ώρα της αποχώρησής μου έφτασε

Super League 2 10 Δεκεμβρίου 2019, 11:08

Ο Γιάννης Μπύρος με δήλωσή του ενημέρωσε ότι η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ολοκληρώθηκε και μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από τη Δόξα Δράμας. 

/Bella Pizza

Οπως αναφέρει στις 31 Δεκεμβρίου θα υποβάλλει την παραίτησή του.

Η γραπτή του δήλωση έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες Δοξαίοι,

Σε συνέχεια των δηλώσεων περί αποχωρήσεώς μου από την προεδρία της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, σας ενημερώνω για τα εξής:

Η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Δόξα ολοκληρώθηκε. Ήδη το πακέτο των μετοχών μεταβιβάστηκε από εμένα εντελώς δωρεάν σε 100 μετόχους, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και έκαστος εξ’ αυτών κατέχει το 1% του μετοχικού κεφαλαίου.

Όπως κατ’ επανάληψη είχα δηλώσει, μετά τη μεταβίβαση των μετοχών θα αποχωρούσα αμέσως από τη διοίκηση της ομάδας. Η ώρα αυτή έφτασε και την 31/12/2019 θα υποβάλλω την παραίτησή μου.

Παραδίδω την ομάδα εντελώς «καθαρή», χωρίς κανένα απολύτως χρέος και χωρίς καμία οφειλή σε κανέναν, μέχρι τις 31/12/2019, ημέρα της αποχωρήσεώς μου.

Όπως γνωρίζετε, την ολοκλήρωση των διαδικασιών μεταβίβασης των μετοχών, ενόψει της αποχωρήσεώς μου, ανέλαβε η συσταθείσα προς το σκοπό αυτό διοικούσα επιτροπή.

Κατόπιν όλων αυτών, καλώ τον κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αναλάβει την ομάδα από σήμερα να απευθύνεται όχι σε εμένα πλέον, αλλά στη διοικούσα επιτροπή και συγκεκριμένα στον νομικό της σύμβουλο και νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, κ. Θωμά Μαργαρίτη (τηλ. επικοινωνίας 6972501500), ειδικά εξουσιοδοτημένο από τη διοικούσα επιτροπή, για την υποβολή ενδιαφέροντος από κάθε υποψήφιο που επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα.

Αγαπητοί φίλοι Δραμινοί,

Ήμουν συνεπής στα λόγια και στα έργα μου. Η αγάπη μου για την ομάδα ήταν, είναι και θα είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη. Εξυπακούεται ότι στο μέτρο του δυνατού θα είμαι δίπλα στην ομάδα, επιζητώντας διακαώς την πρόοδό της.
Με εκτίμηση,

Γιάννης Μπύρος

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad