Μπύρος: Ας είμαστε σοβαροί

Football League 24 Αυγούστου 2018, 20:00

Ο Γιάννης Μπύρος εξαπέλυσε επίθεση κατά των ομάδων της Super League.

Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως δε δέχονται τη διεξαγωγή αγώνα μπαράζ του 13ου της Λίγκας με τον 2ο της Β’ Εθνικής. Χαρακτήρισε, μάλιστα, τραγελαφικό γεγονός την απόφαση της διοργανώτριας αρχής της μεγάλης κατηγορίας να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναλυτικά, η δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας: «Η σημερινή ημέρα επεφύλαξε πολλές συγκινήσεις. Η ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό τριών ομάδων από τη Super League και τον 13ο να παίζει μπαράζ με τον δεύτερο της Football League. Αυτό, ως φαίνεται, δεν άρεσε, καθώς οι εκπρόσωποι των 16 ΠΑΕ της πρώτης κατηγορίας δεν αποδέχονται την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας και φέρονται διατεθειμένοι να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο.

Είναι πράγματι τραγελαφικό το γεγονός αντί να προσφεύγουμε εμείς στα διαιτητικά δικαστήρια, διότι η απόφαση, ουσιαστικά και βάσει προκήρυξης, δεν μας ικανοποιεί, πηγαίνουν αυτοί!

Όπως επίσης το να μην θέλουν να αγωνιστεί μία ομάδα τους, η οποία θα έχει τουλάχιστον διπλάσιο μπάτζετ από τις δικές μας, λόγω της διαφοράς των οικονομικών μεγεθών και πόρων των δύο κατηγοριών, με τον δεύτερο της δικής μας βαθμολογίας.

Έχω δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν, ότι θα πρέπει οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου να στρέψουν σοβαρά το βλέμμα τους στη Football League. Δεν πρέπει να απαξιώνονται οι παράγοντες – επενδυτές, οι περισσότεροι εκ των οποίων από το υστέρημά τους προσπαθούν να συντηρήσουν τους συλλόγους, αλλά και οι ποδοσφαιριστές, που ζουν από αυτή τη δουλειά τις οικογένειές τους.

Ελπίζω κάποτε να εισακουστώ. Γι’ αυτό κύριοι ας είμαστε σοβαροί!».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad