“Μπράβο” και “συγνώμη” από τη Νίκη Βόλου

Κύπελλo Ερασιτεχνών | 12 Ιουνίου 2018, 10:34

Η Νίκη Βόλου έστειλε επιστολή στον ΟΦΙ και τον συγχαίρει για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αλλά και για την πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι Θεσσαλοί, επίσης, ζητούν συγνώμη από τους Λασιθιώτες για τη συμπεριφορά που είχαν οι παίκτες τους κατά τη διάρκεια της απονομής, ενώ εύχονται γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα στον Ηλία Καραγιάννη.

Αναλυτικά: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ.B. “Η ΝΙΙΚΗ” σας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπως επίσης και για την εξαιρετική πορεία σας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ζητούμε συγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά των παικτών της ομάδας μας κατά την απονομή του κυπέλλου, παρασυρόμενοι από κάποιους μη ορθά σκεπτόμενους, επηρεασμένοι από την ένταση και τη στεναχώρια τους για την αναπάντεχη εξέλιξη του αγώνα, διότι το ήθος και η ιστορία της Νίκης Βόλου δε συνάδουν με τέτοιες συμπεριφορές.

Τέλος ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή σας, Καραγιάννη Ηλία, για τον άτυχο τραυματισμό του και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα».

Estrella
Papantonakis Cards